Artikel top billede

Derfor bliver Capgemini nu hovedsponsor for dansk e-sportshold

Capgemini Danmark har netop underskrevet en helt ny hovedsponsoraftale med e-sportsholdet North. Men hvad får det franskejede it-konsulenthus ud af sådan en aftale?

Det franske it-konsulenthus Capgemini indgået en ny aftale om at blive hovedsponsor for det danske e-sportshold North.

Det oplyser North og Capgemini i en pressemeddelelse.

Capgimini ønsker ifølge dagbladet Børsen ikke at oplyse aftalens størrelse, men direktøren for Capgemini Danmark, Claus Rydkjær, oplyser til avisen, at formålet med sponsoratet er at styrke virksomhedens i kampen om den højtkvalificerede arbejdskraft.

"I mange af de segmenter vi rekrutterer i, er der stort fokus på e-sport. Vores samarbejde har i høj grad været med til at skabe noget opmærksomhed omkring vores virksomhed, som vi kan aflæse i volumen af ansøgninger,” siger han til Børsen.

Capgeminis nye sponsoraftaler er en opgradering af en tidligere sponsoraftale, og Kasper Hemmingshøj der er rekrutteringschef i it-huset, har tidligere oplyst til Computerworld, at antallet af uopfordrede ansøgninger til selskabet steg med 35 procent efter at sponsoraftalen blev indgået.

Læs mere: Efter sponsoraftale med e-sportshold er antallet af uopfordrede ansøgere eksploderet hos it-konsulenthus

Computerspillere er attraktive medarbejdere

Hos brancheorganisationen Dansk Erhverv deler man ifølge Børsen også vurderingen af, at e-sport kan være et vigtigt redskab i rekrutteringen af it-professionelle.

Janus Sandsgaard, der chef for it- og digitaliseringen i brancheorganisationen fremhæver i den forbindelse, at computerspillere på eliteniveau ofte besidder kompetencer som samarbejde, strategi og evnen til at fokusere, som også kan være vigtige for erhvervslivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.