Artikel top billede

Derfor bliver Capgemini nu hovedsponsor for dansk e-sportshold

Capgemini Danmark har netop underskrevet en helt ny hovedsponsoraftale med e-sportsholdet North. Men hvad får det franskejede it-konsulenthus ud af sådan en aftale?

Det franske it-konsulenthus Capgemini indgået en ny aftale om at blive hovedsponsor for det danske e-sportshold North.

Det oplyser North og Capgemini i en pressemeddelelse.

Capgimini ønsker ifølge dagbladet Børsen ikke at oplyse aftalens størrelse, men direktøren for Capgemini Danmark, Claus Rydkjær, oplyser til avisen, at formålet med sponsoratet er at styrke virksomhedens i kampen om den højtkvalificerede arbejdskraft.

"I mange af de segmenter vi rekrutterer i, er der stort fokus på e-sport. Vores samarbejde har i høj grad været med til at skabe noget opmærksomhed omkring vores virksomhed, som vi kan aflæse i volumen af ansøgninger,” siger han til Børsen.

Capgeminis nye sponsoraftaler er en opgradering af en tidligere sponsoraftale, og Kasper Hemmingshøj der er rekrutteringschef i it-huset, har tidligere oplyst til Computerworld, at antallet af uopfordrede ansøgninger til selskabet steg med 35 procent efter at sponsoraftalen blev indgået.

Læs mere: Efter sponsoraftale med e-sportshold er antallet af uopfordrede ansøgere eksploderet hos it-konsulenthus

Computerspillere er attraktive medarbejdere

Hos brancheorganisationen Dansk Erhverv deler man ifølge Børsen også vurderingen af, at e-sport kan være et vigtigt redskab i rekrutteringen af it-professionelle.

Janus Sandsgaard, der chef for it- og digitaliseringen i brancheorganisationen fremhæver i den forbindelse, at computerspillere på eliteniveau ofte besidder kompetencer som samarbejde, strategi og evnen til at fokusere, som også kan være vigtige for erhvervslivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere