Artikel top billede

Derfor bliver Capgemini nu hovedsponsor for dansk e-sportshold

Capgemini Danmark har netop underskrevet en helt ny hovedsponsoraftale med e-sportsholdet North. Men hvad får det franskejede it-konsulenthus ud af sådan en aftale?

Det franske it-konsulenthus Capgemini indgået en ny aftale om at blive hovedsponsor for det danske e-sportshold North.

Det oplyser North og Capgemini i en pressemeddelelse.

Capgimini ønsker ifølge dagbladet Børsen ikke at oplyse aftalens størrelse, men direktøren for Capgemini Danmark, Claus Rydkjær, oplyser til avisen, at formålet med sponsoratet er at styrke virksomhedens i kampen om den højtkvalificerede arbejdskraft.

"I mange af de segmenter vi rekrutterer i, er der stort fokus på e-sport. Vores samarbejde har i høj grad været med til at skabe noget opmærksomhed omkring vores virksomhed, som vi kan aflæse i volumen af ansøgninger,” siger han til Børsen.

Capgeminis nye sponsoraftaler er en opgradering af en tidligere sponsoraftale, og Kasper Hemmingshøj der er rekrutteringschef i it-huset, har tidligere oplyst til Computerworld, at antallet af uopfordrede ansøgninger til selskabet steg med 35 procent efter at sponsoraftalen blev indgået.

Læs mere: Efter sponsoraftale med e-sportshold er antallet af uopfordrede ansøgere eksploderet hos it-konsulenthus

Computerspillere er attraktive medarbejdere

Hos brancheorganisationen Dansk Erhverv deler man ifølge Børsen også vurderingen af, at e-sport kan være et vigtigt redskab i rekrutteringen af it-professionelle.

Janus Sandsgaard, der chef for it- og digitaliseringen i brancheorganisationen fremhæver i den forbindelse, at computerspillere på eliteniveau ofte besidder kompetencer som samarbejde, strategi og evnen til at fokusere, som også kan være vigtige for erhvervslivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere