Artikel top billede

(Foto: © European Union 2018 - Source : EP / Mathieu CUGNOT)

Huawei kan ånde lettet op: EU vil ikke udelukke selskabets 5G-teknologi

Den europæiske kommissær for det indre marked vil ikke udelukke Huawei eller andre virksomheder fra at byde ind med 5G-løsninger indenfor EU.

EU vil ikke banlyse den kinesiske telegigants Huaweis 5G-teknologi, eller andre udbyderes, i forbindelse med teknologiens udrulning.

Det fremgår af EU-kommissionens udspil for de retningslinjer der skal styre medlemslandenes cyber-sikkerhedsvurderinger.

Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Thierry Breton, kommissær for det indre marked og digitalisering forsikrer ved et pressemøde i Paris, Frankrig, at ingen virksomheder skal udelukkes.

Retningslinjerne skal dog være ’naturligt strenge og årvågne’, understreger han.

Udmeldingerne kommer efter over et år med amerikansk pres for at udelukke særligt Huawei fra at byde ind på de europæiske 5G-netværksløsninger.

Læs også:
New York Times: Vestager er big techs hårdeste modstander - og hun er først ved at gå i gang
Europa halter bagefter i 5G-kapløbet – Kina, Japan, Korea og USA tager teten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere