Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukning

Det TDC-ejede teleselskab Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukningen af selskabet

Det danske teleselskab Fullrate, der er ejet af TDC, meddelte mandag, at det lukker og i fremtiden bliver en del af Yousee.

I den forbindelse fyrer virksomheden også 25 medarbejdere, skriver it-mediet Itwatch.

"Der er desværre cirka 25 medarbejdere, vi bliver nødt til at opsige. Vi gør alt, hvad vi kan for at se, om vi kan finde en plads til dem i resten af Nuuday-organisationen. Men i udgangspunktet er der 25 ansatte, som vi er nødt til at opsige," siger Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i TDC's kundevendte enhed Nuuday til ITWatch.

Læs også: TDC lukker for Fullrate: 200.000 kunder bliver overtaget af YouSee

200.000 kunder skal flyttes

Fullrate har cirka 200 ansatte samt mere end 200.000 kunder fordelt på telefoni, mobiltelefoni, bredbånd og tv.

Privatkunder hos Fullrate vil i fremtiden blive tilbudt bredbånd, mobiltelefoni og tv via Yousee samt bredbånd og mobiltelefoni via Hiper og Telmore.

Administrerende direktør for Fullrate Lars Asger Petersen har i forbindelse med lukningen af Fullrate valgt at stoppe i koncernen.

Fullrate blev stiftet i 2005 af Stig Myken, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut, Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk, der alle havde en fortid hos Cybercity.

Læs også: Kasper solgte Fullrate for et trecifret millionbeløb: "Men jeg var bange hele tiden"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere