Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukning

Det TDC-ejede teleselskab Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukningen af selskabet

Det danske teleselskab Fullrate, der er ejet af TDC, meddelte mandag, at det lukker og i fremtiden bliver en del af Yousee.

I den forbindelse fyrer virksomheden også 25 medarbejdere, skriver it-mediet Itwatch.

"Der er desværre cirka 25 medarbejdere, vi bliver nødt til at opsige. Vi gør alt, hvad vi kan for at se, om vi kan finde en plads til dem i resten af Nuuday-organisationen. Men i udgangspunktet er der 25 ansatte, som vi er nødt til at opsige," siger Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i TDC's kundevendte enhed Nuuday til ITWatch.

Læs også: TDC lukker for Fullrate: 200.000 kunder bliver overtaget af YouSee

200.000 kunder skal flyttes
Fullrate har cirka 200 ansatte samt mere end 200.000 kunder fordelt på telefoni, mobiltelefoni, bredbånd og tv.

Privatkunder hos Fullrate vil i fremtiden blive tilbudt bredbånd, mobiltelefoni og tv via Yousee samt bredbånd og mobiltelefoni via Hiper og Telmore.

Administrerende direktør for Fullrate Lars Asger Petersen har i forbindelse med lukningen af Fullrate valgt at stoppe i koncernen.

Fullrate blev stiftet i 2005 af Stig Myken, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut, Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk, der alle havde en fortid hos Cybercity.

Læs også: Kasper solgte Fullrate for et trecifret millionbeløb: "Men jeg var bange hele tiden"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Tre trin for at få succes med dit Machine Learning-projekt
At have succes med digital transformation gennem implementering af kunstig intelligens — og Machine Learning specifikt – afhænger i vid udstrækning af korrekt planlægning og rettidig styring af forventninger. Fejl, der foretages på ledelsesniveau, kan føre til alvorlige konsekvenser. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du effektivt kan organisere ML-udvikling og undgå de mest almindelige faldgruber. Whitepaperet er skrevet af WaveAccess, der har over 19 års erfaring inden for softwareudvikling, 5+ års erfaring med ML- og AI-projektudvikling og en portefølje på 20+ relaterede projekter inden for forskellige brancher.