Artikel top billede

Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukning

Det TDC-ejede teleselskab Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukningen af selskabet

Det danske teleselskab Fullrate, der er ejet af TDC, meddelte mandag, at det lukker og i fremtiden bliver en del af Yousee.

I den forbindelse fyrer virksomheden også 25 medarbejdere, skriver it-mediet Itwatch.

"Der er desværre cirka 25 medarbejdere, vi bliver nødt til at opsige. Vi gør alt, hvad vi kan for at se, om vi kan finde en plads til dem i resten af Nuuday-organisationen. Men i udgangspunktet er der 25 ansatte, som vi er nødt til at opsige," siger Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i TDC's kundevendte enhed Nuuday til ITWatch.

Læs også: TDC lukker for Fullrate: 200.000 kunder bliver overtaget af YouSee

200.000 kunder skal flyttes

Fullrate har cirka 200 ansatte samt mere end 200.000 kunder fordelt på telefoni, mobiltelefoni, bredbånd og tv.

Privatkunder hos Fullrate vil i fremtiden blive tilbudt bredbånd, mobiltelefoni og tv via Yousee samt bredbånd og mobiltelefoni via Hiper og Telmore.

Administrerende direktør for Fullrate Lars Asger Petersen har i forbindelse med lukningen af Fullrate valgt at stoppe i koncernen.

Fullrate blev stiftet i 2005 af Stig Myken, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut, Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk, der alle havde en fortid hos Cybercity.

Læs også: Kasper solgte Fullrate for et trecifret millionbeløb: "Men jeg var bange hele tiden"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
DXC Technology færdig som leverandør af Den Digitale Tinglysning: Netcompany indsættes som ny leverandør
Netcompany bliver ny leverandør af Den Digitale Tinglysning, som DXC Technology har stået for i de seneste mange år.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.