Artikel top billede

Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukning

Det TDC-ejede teleselskab Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukningen af selskabet

Det danske teleselskab Fullrate, der er ejet af TDC, meddelte mandag, at det lukker og i fremtiden bliver en del af Yousee.

I den forbindelse fyrer virksomheden også 25 medarbejdere, skriver it-mediet Itwatch.

"Der er desværre cirka 25 medarbejdere, vi bliver nødt til at opsige. Vi gør alt, hvad vi kan for at se, om vi kan finde en plads til dem i resten af Nuuday-organisationen. Men i udgangspunktet er der 25 ansatte, som vi er nødt til at opsige," siger Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i TDC's kundevendte enhed Nuuday til ITWatch.

Læs også: TDC lukker for Fullrate: 200.000 kunder bliver overtaget af YouSee

200.000 kunder skal flyttes

Fullrate har cirka 200 ansatte samt mere end 200.000 kunder fordelt på telefoni, mobiltelefoni, bredbånd og tv.

Privatkunder hos Fullrate vil i fremtiden blive tilbudt bredbånd, mobiltelefoni og tv via Yousee samt bredbånd og mobiltelefoni via Hiper og Telmore.

Administrerende direktør for Fullrate Lars Asger Petersen har i forbindelse med lukningen af Fullrate valgt at stoppe i koncernen.

Fullrate blev stiftet i 2005 af Stig Myken, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut, Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk, der alle havde en fortid hos Cybercity.

Læs også: Kasper solgte Fullrate for et trecifret millionbeløb: "Men jeg var bange hele tiden"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere