Artikel top billede

Teleselskabet 3 fortsætter fremgangen: Fik 18.000 nye kunder i det seneste kvartal

I 2019 har 3 fået 92.000 nye kunder. De 18.000 kom i det seneste kvartal.

I de sidste tre måneder af 2019 fik teleselskabet 3 18.000 nye kunder, og dermed rundede selskabet 92.000 nye kunder i hele 2019.

Det oplyser 3, der netop har offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal af 2019.

I 2019 har selskabet haft en kundefremgang på 7 procent, og det samlede kundetal i Danmark lyder nu på 1.423.000 kunder.

Fortsætter udviklingen kan 3 sandsynligvis inden længe overhale Telia, der i dag er Danmarks tredjestørste teleselskab. I tredje kvartal af 2019 havde Telia 1.429.000 kunder.

”Det er en fornøjelse at kunne se tilbage på et 2019, hvor 3 i Danmark nåede i mål som forventet, og vi nærmer os de 1,5 millioner danske kunder. Det giver os et stærkt afsæt for 2020, som vi også har indledt med en perlerække af gode aktiviteter. Nemlig lanceringen af et stærkt marketingunivers til privatmarkedet, en udvidelse af 3LikeHome og et datadelingskoncept til mindre virksomheder, som vi har høje forventninger til. Vi er den eneste operatør i branchen, som kontinuerligt lykkes med at tiltrække nye kunder, og det skal vi blive ved med,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør for 3 Skandinavien, ifølge en pressemeddelelse.

3 kom desuden ud af fjerde kvartal med en omsætning på 789 millioner kroner, hvilket er en fremgang i forhold til fjerde kvartal i 2018, hvor omsætning lød på 719 millioner kroner.

Driftsresultatet før afskrivninger landede på 211 millioner kroner mod 137 millioner i samme kvartal året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
TDC Group nedlægger jobbet som CIO: “Vi har valgt at fremtidssikre det organisatoriske split ved at flytte rollen”
Der kommer ikke en afløser på posten som CIO for TDC Group efter Antonietta Mastroianni tidligere på året forlod den danske telegigant.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.