Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Teleselskabet 3 fortsætter fremgangen: Fik 18.000 nye kunder i det seneste kvartal

I 2019 har 3 fået 92.000 nye kunder. De 18.000 kom i det seneste kvartal.

I de sidste tre måneder af 2019 fik teleselskabet 3 18.000 nye kunder, og dermed rundede selskabet 92.000 nye kunder i hele 2019.

Det oplyser 3, der netop har offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal af 2019.

I 2019 har selskabet haft en kundefremgang på 7 procent, og det samlede kundetal i Danmark lyder nu på 1.423.000 kunder.

Fortsætter udviklingen kan 3 sandsynligvis inden længe overhale Telia, der i dag er Danmarks tredjestørste teleselskab. I tredje kvartal af 2019 havde Telia 1.429.000 kunder.

”Det er en fornøjelse at kunne se tilbage på et 2019, hvor 3 i Danmark nåede i mål som forventet, og vi nærmer os de 1,5 millioner danske kunder. Det giver os et stærkt afsæt for 2020, som vi også har indledt med en perlerække af gode aktiviteter. Nemlig lanceringen af et stærkt marketingunivers til privatmarkedet, en udvidelse af 3LikeHome og et datadelingskoncept til mindre virksomheder, som vi har høje forventninger til. Vi er den eneste operatør i branchen, som kontinuerligt lykkes med at tiltrække nye kunder, og det skal vi blive ved med,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør for 3 Skandinavien, ifølge en pressemeddelelse.

3 kom desuden ud af fjerde kvartal med en omsætning på 789 millioner kroner, hvilket er en fremgang i forhold til fjerde kvartal i 2018, hvor omsætning lød på 719 millioner kroner.

Driftsresultatet før afskrivninger landede på 211 millioner kroner mod 137 millioner i samme kvartal året før.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior SAP S/4HANA Fiori Consultant – Digital (d/f/m)

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere