MobilePay er klar med ny funktion - men den koster

Mobilpay har nu lanceret et produkt til private, der gør det muligt at sende pengegaver på en ny måde

Den danske app MobilePay, der i den seneste regnskabsår havde et samlet tab på 120,9 millioner kroner, har netop lanceret et nyt betalingsprodukt til privatkunder.

Det nye produkt, der er allerede i dag er tilgængelig i MobilePay-appen, gør det muligt for brugerne at sende pengegaver på en sjovere måde.

Funktionen koster fem kroner, og den gør det muligt at tilføje en ”digital indpakning” af din overførsel i form af en animation.

Funktionen giver dig ligeledes mulighed for at tidsindstille overførslen samt tilføje en gavetekst. Du har også mulighed for at overbringe gaven med en gavekode, som du selv skriver ind i et fysisk kort.

Læs også: Pengene vælter ud af Mobilepay selv om selskabet har fire millioner brugere Skal kapitalisere på millioner af brugere
MobilePay er med mere end fire millioner brugere en af Danmarks mest populære apps, men har endnu ikke for alvor formået at kapitalisere på den enorme brugerbase.

Selskabet har hele tiden fastholdt, at de almindelige pengeoverførsler mellem private skal være gratis. Men til gengæld tager Mobilepay gebyrer for brug af tjenesten i erhvervsmæssig sammenhæng.

Så sent som i oktober indførte selskabet et nyt gebyr på 49 kroner for erhvervskunder, der bruger sig af selskabets betalingssystem Myshop.

Derudover betaler erhvervskunder i forvejen et gebyr på mellem 30 og 75 øre per transaktion via systemet.

Læs også: MobilePay indfører nyt gebyr

Presses af Apple Pay
Som betalingsmiddel i fysiske butikker er Mobilepay dog tilsyneladende blevet overhalet af Apples mobilbetalingsløsning, Apple Pay.

Her kunne Børsen sidste år meddele, at Apple Pay blandt Jyske Bank-kunder anvendes 25 procent oftere end MobilePay. Med til historien hører dog, at begge løsninger oplever fremgang og at brugen af Mobilepay i fysiske butikker steg med 30 procent i 2019.

Læs også: Nu begynder danskerne at betale med mobilen i butikkerne: Både Apple Pay og MobilePay vokser i Danmark


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gør du dig klar til at skifte til cloud-løsninger
Med cloud-baseret infrastruktur har du mulighed for at kombinere høj pålidelighed med en skalerbar tilgang. Samtidig kan du sandsynligvis også reducere kompleksiteten i dit setup og dermed opnå mærkbare forbedring inden for sikkerhed og vedligeholdelse. Selve skiftet til cloud-baseret infrastruktur kan dog være kompliceret. Både for it, men også for den organisation og forretning der skal understøttes. I denne korte ebog kan du derfor få en række ideer og indspark til at sikre at din cloud-transformation er så effektiv og sikker som mulig.