Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

3-direktør jagter Telenor og Telia: Vil være Danmarks næststørste teleselskab

Teleselskabet 3 vil ikke stiller sig tilfreds med at overhale Telia, der i dag er landets tredjestørste teleselskab.

I Danmark kan teleselskabet 3 være på vej til at overhale Telia, som Danmarks tredjestørste mobilselskab. Med et aktuelt kundetal på 1.423.000 millioner er der kun 5.000 kunder, der adskiller de to selskaber.

Men i et interview med it-mediet Itwatch slår 3’s skandinaviske direktør Morten Christiansen fast, at han ikke er tilfreds en tredjeplads.

Målet er ifølge ham andenpladsen.

"Det er givet, at vi bliver nummer tre, vi går nu efter at blive nummer to. Det er målet. Det er dejligt at jagte," siger han til Itwatch.

Det fremgår af 3’s kvartalsregnskab, at selskabet alene i det seneste kvartal fik teleselskabet 3 18.000 nye kunder, og i hele 2019 fik selskabet 92.000 nye kunder. Det betyder, at selskabet i 2019 havde en kundefremgang på 7 procent.

Derudover kom 3 ud af fjerde kvartal med en omsætning på 789 millioner kroner. Det er en fremgang på 72 millioner i forholdet til samme kvartal år før.

Læs også:
Teleselskabet 3 fortsætter fremgangen: Fik 18.000 nye kunder i det seneste kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.