Artikel top billede

(Foto: PR /Jacobs Schorring)

3-direktør jagter Telenor og Telia: Vil være Danmarks næststørste teleselskab

Teleselskabet 3 vil ikke stiller sig tilfreds med at overhale Telia, der i dag er landets tredjestørste teleselskab.

I Danmark kan teleselskabet 3 være på vej til at overhale Telia, som Danmarks tredjestørste mobilselskab. Med et aktuelt kundetal på 1.423.000 millioner er der kun 5.000 kunder, der adskiller de to selskaber.

Men i et interview med it-mediet Itwatch slår 3’s skandinaviske direktør Morten Christiansen fast, at han ikke er tilfreds en tredjeplads.

Målet er ifølge ham andenpladsen.

"Det er givet, at vi bliver nummer tre, vi går nu efter at blive nummer to. Det er målet. Det er dejligt at jagte," siger han til Itwatch.

Det fremgår af 3’s kvartalsregnskab, at selskabet alene i det seneste kvartal fik teleselskabet 3 18.000 nye kunder, og i hele 2019 fik selskabet 92.000 nye kunder. Det betyder, at selskabet i 2019 havde en kundefremgang på 7 procent.

Derudover kom 3 ud af fjerde kvartal med en omsætning på 789 millioner kroner. Det er en fremgang på 72 millioner i forholdet til samme kvartal år før.

Læs også:
Teleselskabet 3 fortsætter fremgangen: Fik 18.000 nye kunder i det seneste kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere