Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

3-direktør jagter Telenor og Telia: Vil være Danmarks næststørste teleselskab

Teleselskabet 3 vil ikke stiller sig tilfreds med at overhale Telia, der i dag er landets tredjestørste teleselskab.

I Danmark kan teleselskabet 3 være på vej til at overhale Telia, som Danmarks tredjestørste mobilselskab. Med et aktuelt kundetal på 1.423.000 millioner er der kun 5.000 kunder, der adskiller de to selskaber.

Men i et interview med it-mediet Itwatch slår 3’s skandinaviske direktør Morten Christiansen fast, at han ikke er tilfreds en tredjeplads.

Målet er ifølge ham andenpladsen.

"Det er givet, at vi bliver nummer tre, vi går nu efter at blive nummer to. Det er målet. Det er dejligt at jagte," siger han til Itwatch.

Det fremgår af 3’s kvartalsregnskab, at selskabet alene i det seneste kvartal fik teleselskabet 3 18.000 nye kunder, og i hele 2019 fik selskabet 92.000 nye kunder. Det betyder, at selskabet i 2019 havde en kundefremgang på 7 procent.

Derudover kom 3 ud af fjerde kvartal med en omsætning på 789 millioner kroner. Det er en fremgang på 72 millioner i forholdet til samme kvartal år før.

Læs også:
Teleselskabet 3 fortsætter fremgangen: Fik 18.000 nye kunder i det seneste kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere