Artikel top billede

Efter opkøbstilbud: Xerox vil udskifte hele HP’s bestyrelse

Xerox bejlerier til HP-aktionærer fortsætter. Nu ønsker selskabet udskifte hele den bestyrelse hos HP, der i november afviste et opkøbstilbud fra Xerox.

Xerox ønsker nu at erstatte hele HP’s bestyrelse, og har derfor opstillet sine egne 11 kandidater til bestyrelsen.

Det oplyser Xerox i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Det seneste træk fra Xerox kommer kort tid efter, at den selvsamme HP-bestyrelse takkede nej til et opkøbstilbud fra netop Xerox.

”Aktionærer i HP har oplyst os om, at de mener at vores opkøbstilbud ville tilføre HP en enorm værdi, og det er årsagen til, at vi står klar med 24 milliarder dollar i bindende finansiering og en række højt kvalificerede kandidater,” siger John Visentin, administrerende direktør og næstformand for Xerox.

Læs også: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Vil være bedre tjent med ny bestyrelse

Han oplyser desuden, at han mener at HP’s aktionærer vil være bedre tjent med en række ny uafhængige bestyrelsesmedlemmer, der ifølge ham vil være i stand til at realisere de synergier, der vil forbundet med at forene Xerox og HP.

Nyheden om Xerox opkøbstilbud kom for dagen i starten af november, hvor Xerox i første omgang tilbød 210 milliarder kroner for den amerikanske koncern. Efterfølgende har Xerox truet med en fjendtlig overtagelse af HP.

Læs også: Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere