Artikel top billede

Efter opkøbstilbud: Xerox vil udskifte hele HP’s bestyrelse

Xerox bejlerier til HP-aktionærer fortsætter. Nu ønsker selskabet udskifte hele den bestyrelse hos HP, der i november afviste et opkøbstilbud fra Xerox.

Xerox ønsker nu at erstatte hele HP’s bestyrelse, og har derfor opstillet sine egne 11 kandidater til bestyrelsen.

Det oplyser Xerox i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Det seneste træk fra Xerox kommer kort tid efter, at den selvsamme HP-bestyrelse takkede nej til et opkøbstilbud fra netop Xerox.

”Aktionærer i HP har oplyst os om, at de mener at vores opkøbstilbud ville tilføre HP en enorm værdi, og det er årsagen til, at vi står klar med 24 milliarder dollar i bindende finansiering og en række højt kvalificerede kandidater,” siger John Visentin, administrerende direktør og næstformand for Xerox.

Læs også: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Vil være bedre tjent med ny bestyrelse

Han oplyser desuden, at han mener at HP’s aktionærer vil være bedre tjent med en række ny uafhængige bestyrelsesmedlemmer, der ifølge ham vil være i stand til at realisere de synergier, der vil forbundet med at forene Xerox og HP.

Nyheden om Xerox opkøbstilbud kom for dagen i starten af november, hvor Xerox i første omgang tilbød 210 milliarder kroner for den amerikanske koncern. Efterfølgende har Xerox truet med en fjendtlig overtagelse af HP.

Læs også: Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere