Artikel top billede

Efter opkøbstilbud: Xerox vil udskifte hele HP’s bestyrelse

Xerox bejlerier til HP-aktionærer fortsætter. Nu ønsker selskabet udskifte hele den bestyrelse hos HP, der i november afviste et opkøbstilbud fra Xerox.

Xerox ønsker nu at erstatte hele HP’s bestyrelse, og har derfor opstillet sine egne 11 kandidater til bestyrelsen.

Det oplyser Xerox i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Det seneste træk fra Xerox kommer kort tid efter, at den selvsamme HP-bestyrelse takkede nej til et opkøbstilbud fra netop Xerox.

”Aktionærer i HP har oplyst os om, at de mener at vores opkøbstilbud ville tilføre HP en enorm værdi, og det er årsagen til, at vi står klar med 24 milliarder dollar i bindende finansiering og en række højt kvalificerede kandidater,” siger John Visentin, administrerende direktør og næstformand for Xerox.

Læs også: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Vil være bedre tjent med ny bestyrelse

Han oplyser desuden, at han mener at HP’s aktionærer vil være bedre tjent med en række ny uafhængige bestyrelsesmedlemmer, der ifølge ham vil være i stand til at realisere de synergier, der vil forbundet med at forene Xerox og HP.

Nyheden om Xerox opkøbstilbud kom for dagen i starten af november, hvor Xerox i første omgang tilbød 210 milliarder kroner for den amerikanske koncern. Efterfølgende har Xerox truet med en fjendtlig overtagelse af HP.

Læs også: Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere