Artikel top billede

Udstilling: Experimentarium varmer op til OL 2020

2020 står i sportens tegn på Experimentarium.

2020 er et stort år for sportsentusiaster. Til sommer brager de bedste europæiske fodboldhold ud mod hinanden til EM i blandt andet København, og senere på året finder de olympiske lege sted i Tokyo.

Allerede nu har Experimentarium startet opvarmningen til legene med udstillingen ”Lad legene begynde”, hvor besøgende kan udfordre og teste sig selv sportsligt og lære om nye sportsgrene.

Udstillingen er primært henvendt til børn – eksempelvis kan man i januar og februar prøve kræfter med kørestolsbasket, klatring og softball – og således særdeles velegnet, hvis man vil forsøge at lege lidt naturvidenskab ind i hovedet på livsarvingerne.

Man kan også tage den såkaldte Sportstest, hvor man på baggrund af en fysisk test kan finde ud af, hvilken sport man passer bedst til.

I Det Olympiske Testcenter kan man dyste om præmier inden for sportsgrene som løb, klatring og skydning.

I udvalgte ferier og weekender kan man endda dyste direkte imod rigtige danske atleter.

Udstillingen blev den 23. januar indviet af selveste Kronprins Frederik, som jo selv sidder i Den Internationale Olympiske Komité.

”Lad legene begynder” fortsætter hele vejen op til de olympiske lege den 24. juli til 9. august 2020 og også efter. Udstillingen løber nemlig hele året ud. Programmet bliver løbende offentliggjort på Experimentariums hjemmeside (link).

Fakta: Experimentarium ligger på Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup. Entré koster 119,- for børn ml. 3-11 år og studerende og 199,- for voksne. Se mere info på hjemmesiden (link), hvor du også kan bestille billetter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere