Artikel top billede

Udstilling: Experimentarium varmer op til OL 2020

2020 står i sportens tegn på Experimentarium.

2020 er et stort år for sportsentusiaster. Til sommer brager de bedste europæiske fodboldhold ud mod hinanden til EM i blandt andet København, og senere på året finder de olympiske lege sted i Tokyo.

Allerede nu har Experimentarium startet opvarmningen til legene med udstillingen ”Lad legene begynde”, hvor besøgende kan udfordre og teste sig selv sportsligt og lære om nye sportsgrene.

Udstillingen er primært henvendt til børn – eksempelvis kan man i januar og februar prøve kræfter med kørestolsbasket, klatring og softball – og således særdeles velegnet, hvis man vil forsøge at lege lidt naturvidenskab ind i hovedet på livsarvingerne.

Man kan også tage den såkaldte Sportstest, hvor man på baggrund af en fysisk test kan finde ud af, hvilken sport man passer bedst til.

I Det Olympiske Testcenter kan man dyste om præmier inden for sportsgrene som løb, klatring og skydning.

I udvalgte ferier og weekender kan man endda dyste direkte imod rigtige danske atleter.

Udstillingen blev den 23. januar indviet af selveste Kronprins Frederik, som jo selv sidder i Den Internationale Olympiske Komité.

”Lad legene begynder” fortsætter hele vejen op til de olympiske lege den 24. juli til 9. august 2020 og også efter. Udstillingen løber nemlig hele året ud. Programmet bliver løbende offentliggjort på Experimentariums hjemmeside (link).

Fakta: Experimentarium ligger på Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup. Entré koster 119,- for børn ml. 3-11 år og studerende og 199,- for voksne. Se mere info på hjemmesiden (link), hvor du også kan bestille billetter.
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Commodities Trading Analyst

Capgemini Danmark A/S

IT System Administrator

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Senior Cloud Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere