Artikel top billede

Udstilling: Experimentarium varmer op til OL 2020

2020 står i sportens tegn på Experimentarium.

2020 er et stort år for sportsentusiaster. Til sommer brager de bedste europæiske fodboldhold ud mod hinanden til EM i blandt andet København, og senere på året finder de olympiske lege sted i Tokyo.

Allerede nu har Experimentarium startet opvarmningen til legene med udstillingen ”Lad legene begynde”, hvor besøgende kan udfordre og teste sig selv sportsligt og lære om nye sportsgrene.

Udstillingen er primært henvendt til børn – eksempelvis kan man i januar og februar prøve kræfter med kørestolsbasket, klatring og softball – og således særdeles velegnet, hvis man vil forsøge at lege lidt naturvidenskab ind i hovedet på livsarvingerne.

Man kan også tage den såkaldte Sportstest, hvor man på baggrund af en fysisk test kan finde ud af, hvilken sport man passer bedst til.

I Det Olympiske Testcenter kan man dyste om præmier inden for sportsgrene som løb, klatring og skydning.

I udvalgte ferier og weekender kan man endda dyste direkte imod rigtige danske atleter.

Udstillingen blev den 23. januar indviet af selveste Kronprins Frederik, som jo selv sidder i Den Internationale Olympiske Komité.

”Lad legene begynder” fortsætter hele vejen op til de olympiske lege den 24. juli til 9. august 2020 og også efter. Udstillingen løber nemlig hele året ud. Programmet bliver løbende offentliggjort på Experimentariums hjemmeside (link).

Fakta: Experimentarium ligger på Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup. Entré koster 119,- for børn ml. 3-11 år og studerende og 199,- for voksne. Se mere info på hjemmesiden (link), hvor du også kan bestille billetter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere