BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

VMware køber endnu et selskab: Vil styrke SD-WAN-løsninger med kunstig intelligens og øget sikkerhed

I de seneste år har VMware været på en offensiv opkøbsjagt. Denne gang har VMware udset sig virksomheden Nyansa, der skal stykre VMwares position over for konkurrenten Cisco på SD-WAN-markedet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs mere om det selskab, som VMware opkøber
  • Sådan er konkurrence på SD-WAN-markedet
  • Her er et overblik over alle de virksomheder VMware har købt i de seneste 10 år
  • Forstå VMwares offensive opkøbsstrategi
529
2:45 min
VMware har annonceret, at det vil overtage det amerikanske selskab Nyansa.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.