Artikel top billede

Netcompany skal erstatte e-Boks' problemramte Digital Post-løsning i 2021: "Det er meget vigtigt, at den nye løsning er stabil og kan driftes uden store nedbrud"

Interview: Netcompany skal leve op til et identisk kontraktkrav om en oppetid på 99,5 procent som e-Boks har misligeholdt i syv ud af de seneste otte måneder. "Det er meget vigtigt, at den nye løsning er stabil og kan driftes uden store nedbrud," lyder det fra André Rogaczewski, der garanterer Netcompany ikke kommer til at forsømme kontrakten.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Netcompany lægger særligt høj vægt på driftsikkerhed i den nye Digital Post-løsning
  • Bliv klogere på ordkrigen mellem Netcompany og e-Boks' topchef efter Digital Post-udbuddet blev gjort
  • Få indsigt i den kaotiske udbudsproces
  • Find ud af hvornår danskerne skal overgå fra e-Boks' løsning til Netcompanys system
  • Tjek Netcompanys SLA-mål for oppetid på Digital Post-løsningen med staten
877
4:30 min
Hvis alt går efter planen, overtager Netcompany opgaven med at levere Digital Post-løsningen til danskerne fra e-Boks til august 2021.

Den nuværende løsning har været ramt af utallige nedbud i den seneste tid.

Faktisk har e-Boks ikke kunnet leve op til kontraktmålet om en oppetid på 99,5 procent i syv ud af de seneste otte måneder.

Derfor har Digitaliseringsstyrelsen straffet e-Boks med bøder for at misligeholde kontrakten.

Digitaliseringsstyrelsen oplyser til Computerworld, at et identisk SLA-mål på en oppetid på 99,5 procent eksisterer i kontrakten med Netcompany.

Over for Computerworld slår Netcompanys topchef, André Rogaczewski, fast, at selskabet lægger stor vægt på, den nye løsning bliver stabil.