Artikel top billede

Udstilling: Lys over København

I februar lyser Copenhagen Light Festival København op.

Har du på det seneste undret dig over store laserlys på den københavnske aftenhimmel og andre mystiske lysinstallationer i gaderne, er der en god forklaring.

Frem mod den 23. februar er der nemlig Copenhagen Light Festival.

Udstillingerne under Copenhagen Light Festival er udviklet i en række samarbejder mellem en stor flok danske lyskunstnere, designere, studerende og kommercielle partnere.

Udstillingerne er derudover en kombination af midlertidige samt mere eller mindre permanente installationer.

For eksempel inviterer Zoologisk Have til ”Lysfest i ZOO” hver aften fra mandag til fredag i uge 7 (kl. 17-21), hvor man kan se haven under helt nye lysforhold.

Og torsdag den 13. februar kl. 17-22 holder festivalen sammen med Glyptoteket et pop-up-arrangement, hvor Glyptotekets facade ”går i flammer” i en lysinstallation af den danske lysdesigner Jesper Kongshaug.

Derudover har festivalen også et aktivt element med både walks og talks.

Hver dag kan man komme på en guidet lystour, hvor guider fortæller om de forskellige midlertidige lyskunstværker samt Københavns permanente lysdesign.

Der er også i vinterferien aktiviteter for hele familien. Blandt andet er der lørdag 15. februar arrangereret en familievenlig guidet tour fra Bryghuspladsen ved Dansk Arkitekturcenter til Ofelia Beach fra kl. 17-19.

Det er tredje gang, at lysfestivalen bliver afholdt i København.

Copenhagen Light Festival startede den 1. februar og slutter den 23. februar. Festivalens udstillinger er centreret omkring Indre By og havnen i København.

De fleste udstillinger og guidede ture er gratis, men enkelte steder kræves adgangsbillet. Se en kalender over udstillingerne og få mere information på Copenhagen Light Festivals hjemmeside (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere