Artikel top billede

Udstilling: Lys over København

I februar lyser Copenhagen Light Festival København op.

Har du på det seneste undret dig over store laserlys på den københavnske aftenhimmel og andre mystiske lysinstallationer i gaderne, er der en god forklaring.

Frem mod den 23. februar er der nemlig Copenhagen Light Festival.

Udstillingerne under Copenhagen Light Festival er udviklet i en række samarbejder mellem en stor flok danske lyskunstnere, designere, studerende og kommercielle partnere.

Udstillingerne er derudover en kombination af midlertidige samt mere eller mindre permanente installationer.

For eksempel inviterer Zoologisk Have til ”Lysfest i ZOO” hver aften fra mandag til fredag i uge 7 (kl. 17-21), hvor man kan se haven under helt nye lysforhold.

Og torsdag den 13. februar kl. 17-22 holder festivalen sammen med Glyptoteket et pop-up-arrangement, hvor Glyptotekets facade ”går i flammer” i en lysinstallation af den danske lysdesigner Jesper Kongshaug.

Derudover har festivalen også et aktivt element med både walks og talks.

Hver dag kan man komme på en guidet lystour, hvor guider fortæller om de forskellige midlertidige lyskunstværker samt Københavns permanente lysdesign.

Der er også i vinterferien aktiviteter for hele familien. Blandt andet er der lørdag 15. februar arrangereret en familievenlig guidet tour fra Bryghuspladsen ved Dansk Arkitekturcenter til Ofelia Beach fra kl. 17-19.

Det er tredje gang, at lysfestivalen bliver afholdt i København.

Copenhagen Light Festival startede den 1. februar og slutter den 23. februar. Festivalens udstillinger er centreret omkring Indre By og havnen i København.

De fleste udstillinger og guidede ture er gratis, men enkelte steder kræves adgangsbillet. Se en kalender over udstillingerne og få mere information på Copenhagen Light Festivals hjemmeside (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere