Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Udstilling: Lys over København

I februar lyser Copenhagen Light Festival København op.

Har du på det seneste undret dig over store laserlys på den københavnske aftenhimmel og andre mystiske lysinstallationer i gaderne, er der en god forklaring.

Frem mod den 23. februar er der nemlig Copenhagen Light Festival.

Udstillingerne under Copenhagen Light Festival er udviklet i en række samarbejder mellem en stor flok danske lyskunstnere, designere, studerende og kommercielle partnere.

Udstillingerne er derudover en kombination af midlertidige samt mere eller mindre permanente installationer.

For eksempel inviterer Zoologisk Have til ”Lysfest i ZOO” hver aften fra mandag til fredag i uge 7 (kl. 17-21), hvor man kan se haven under helt nye lysforhold.

Og torsdag den 13. februar kl. 17-22 holder festivalen sammen med Glyptoteket et pop-up-arrangement, hvor Glyptotekets facade ”går i flammer” i en lysinstallation af den danske lysdesigner Jesper Kongshaug.

Derudover har festivalen også et aktivt element med både walks og talks.

Hver dag kan man komme på en guidet lystour, hvor guider fortæller om de forskellige midlertidige lyskunstværker samt Københavns permanente lysdesign.

Der er også i vinterferien aktiviteter for hele familien. Blandt andet er der lørdag 15. februar arrangereret en familievenlig guidet tour fra Bryghuspladsen ved Dansk Arkitekturcenter til Ofelia Beach fra kl. 17-19.

Det er tredje gang, at lysfestivalen bliver afholdt i København.

Copenhagen Light Festival startede den 1. februar og slutter den 23. februar. Festivalens udstillinger er centreret omkring Indre By og havnen i København.

De fleste udstillinger og guidede ture er gratis, men enkelte steder kræves adgangsbillet. Se en kalender over udstillingerne og få mere information på Copenhagen Light Festivals hjemmeside (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital