Artikel top billede

Bog: Sådan tiltrækker du loyale kunder

René Hjetting har skrevet en bog til selvstændige, som giver råd til alternative marketingsstrategier.

Det kan være grænseoverskridende som selvstændig at skulle henvende sig direkte til kunder for at sælge sine varer eller ydelser.

Men denne traditionelle form for salg – også kendt som ’kold kanvas’ – er ikke den eneste måde at sælge på.

I bogen ”Opbyg dit publikum” kommer René Hjetting ind på alternative metoder til salg, som tager udgangspunkt i opbygningen af et tillidsfuldt forhold mellem dig som selvstændig og dine kunder.

Hvis man skaber en sådan tillid, vil kunderne nemlig helt af sig selv komme igen og igen.

Med en effektiv markedsføring, som tager udgangspunkt i de produkter eller ydelser, man er bedst til at levere, kan man opbygge et loyalt ”publikum”.

Det handler dog, ifølge René Hjetting, ikke kun om at få kunderne til at vælge din virksomhed.

Det handler i lige så høj grad om, hvilke kunder du ønsker til din forretning. I ”Opbyg dit publikum” giver René Hjetting tips og råd til, hvordan du får fat i disse kunder – uden anmassende og aggressive salgsmetoder.

Bogens forfatter, René Hjetting, har i over 20 år været rådgiver inden for kommunikation og onlineforretning.

Fakta: Opbyg dit publikum – tiltræk de kunder, du gerne vil have, og styrk deres tillid, så de køber af dig igen og igen. Forfatter: René Hjetting. Udgivet af Galibier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere