Artikel top billede

Bog: Sådan tiltrækker du loyale kunder

René Hjetting har skrevet en bog til selvstændige, som giver råd til alternative marketingsstrategier.

Det kan være grænseoverskridende som selvstændig at skulle henvende sig direkte til kunder for at sælge sine varer eller ydelser.

Men denne traditionelle form for salg – også kendt som ’kold kanvas’ – er ikke den eneste måde at sælge på.

I bogen ”Opbyg dit publikum” kommer René Hjetting ind på alternative metoder til salg, som tager udgangspunkt i opbygningen af et tillidsfuldt forhold mellem dig som selvstændig og dine kunder.

Hvis man skaber en sådan tillid, vil kunderne nemlig helt af sig selv komme igen og igen.

Med en effektiv markedsføring, som tager udgangspunkt i de produkter eller ydelser, man er bedst til at levere, kan man opbygge et loyalt ”publikum”.

Det handler dog, ifølge René Hjetting, ikke kun om at få kunderne til at vælge din virksomhed.

Det handler i lige så høj grad om, hvilke kunder du ønsker til din forretning. I ”Opbyg dit publikum” giver René Hjetting tips og råd til, hvordan du får fat i disse kunder – uden anmassende og aggressive salgsmetoder.

Bogens forfatter, René Hjetting, har i over 20 år været rådgiver inden for kommunikation og onlineforretning.

Fakta: Opbyg dit publikum – tiltræk de kunder, du gerne vil have, og styrk deres tillid, så de køber af dig igen og igen. Forfatter: René Hjetting. Udgivet af Galibier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.