Artikel top billede

Stofa overtager en af Danmarks største antenne-foreninger med 40.000 medlemmer: "Vores formål som antenneforening er ved at være udtjent"

Stofa overtager en af Danmarks største private antenneforeninger med omkring 40.000 medlemmer.

Stofa overtager hele AN-TV, der med sine omkring 40.000 medlemmer er en af Danmarks største private antenneforeninger, som hidtil har været ejet og styret af brugerne.

Beslutningen om at lade ejerskabet overgå til Stofa er blevet truffet af AN-TV’s repræsentantskab, hvor et flertal netop har stemt for at lade sig overdrage til Stofa.

Den skyldes primært stærkt øget konkurrence på tv-markedet, hvor ikke mindst streaming spiller en stadigt stigende rolle, lyder det fra parterne.

“Den udvikling, vi ser på tv-markedet, hvor kunderne rykker væk fra det traditionelle flow tv og over på streaming, gør, at der er særligt brug for at agere professionelt," meddeler formand for AN-TV, Jakob Svendsen, i en udsendt meddelelse.

"Derfor må vi erkende, at vores formål som antenneforening er ved at være udtjent, og her skal flere kræfter til end dem, vi kan mønstre. Skala er alt afgørende, og derfor er vi glade for at rykke endnu tættere sammen i stuen med Stofa,” lyder det fra formanden.

Fremtidig opgave

AN-TV står for ‘Aalborg Nørresundby Antenneforening’.

Parterne meddeler, at AN-TV ikke nedlægges, selv om aktiviteterne nu overdrages til Stofa.

“Vi ser frem til at finde ud af, hvad AN-TV's fremtidige opgave er, og hvordan vi får kanaliseret de midler ud til medlemmerne, som vi har fået ind med aftalen. Vi kender ikke svaret endnu, men vores tanke er at finde et formål, hvor vi giver tilbage og efterlade noget, som AN-TV vil blive husket for,” lyder det fra Jakob Svendsen.

Han har tidligere givet udtryk for, at han var bekymret over foreningens indflydelse på priser, kanal-udbud og sammensætning af de tv-pakker, som medlemmerne tilbydes.

Det skete i et nyhedsbrev i efteråret, hvor han skrev, at man selv om en af Danmarks største antenneforeninger ikke længere kunne være med, hvis man ønsker afgørende indflydelse på udbud og pris.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.