Artikel top billede

Stofa overtager en af Danmarks største antenne-foreninger med 40.000 medlemmer: "Vores formål som antenneforening er ved at være udtjent"

Stofa overtager en af Danmarks største private antenneforeninger med omkring 40.000 medlemmer.

Stofa overtager hele AN-TV, der med sine omkring 40.000 medlemmer er en af Danmarks største private antenneforeninger, som hidtil har været ejet og styret af brugerne.

Beslutningen om at lade ejerskabet overgå til Stofa er blevet truffet af AN-TV’s repræsentantskab, hvor et flertal netop har stemt for at lade sig overdrage til Stofa.

Den skyldes primært stærkt øget konkurrence på tv-markedet, hvor ikke mindst streaming spiller en stadigt stigende rolle, lyder det fra parterne.

“Den udvikling, vi ser på tv-markedet, hvor kunderne rykker væk fra det traditionelle flow tv og over på streaming, gør, at der er særligt brug for at agere professionelt," meddeler formand for AN-TV, Jakob Svendsen, i en udsendt meddelelse.

"Derfor må vi erkende, at vores formål som antenneforening er ved at være udtjent, og her skal flere kræfter til end dem, vi kan mønstre. Skala er alt afgørende, og derfor er vi glade for at rykke endnu tættere sammen i stuen med Stofa,” lyder det fra formanden.

Fremtidig opgave

AN-TV står for ‘Aalborg Nørresundby Antenneforening’.

Parterne meddeler, at AN-TV ikke nedlægges, selv om aktiviteterne nu overdrages til Stofa.

“Vi ser frem til at finde ud af, hvad AN-TV's fremtidige opgave er, og hvordan vi får kanaliseret de midler ud til medlemmerne, som vi har fået ind med aftalen. Vi kender ikke svaret endnu, men vores tanke er at finde et formål, hvor vi giver tilbage og efterlade noget, som AN-TV vil blive husket for,” lyder det fra Jakob Svendsen.

Han har tidligere givet udtryk for, at han var bekymret over foreningens indflydelse på priser, kanal-udbud og sammensætning af de tv-pakker, som medlemmerne tilbydes.

Det skete i et nyhedsbrev i efteråret, hvor han skrev, at man selv om en af Danmarks største antenneforeninger ikke længere kunne være med, hvis man ønsker afgørende indflydelse på udbud og pris.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere