Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Udstilling: Københavns Museum er genåbnet

Efter fem år er Københavns Museum genåbnet i nye omgivelser.

Hvis du interesserer dig for Københavns historie, er der nu igen mulighed for at fordybe dig på Københavns Museum.

Men det er måske en god ide at væbne sig med tålmodighed. Museet har siden 2015 været midlertidigt lukket på grund af flytning.

Og til (gen)åbningen 8. februar var der kø 350 meter ned ad Stormgade.

De mange gæster kom for at opleve museets omkring 400 udstillede genstande.

Et af de helt store trækplastre er en ny, interaktiv bymodel af København skaleret ned til størrelsesforholdet 1:750, som er doneret af A.P. Møller Fonden.

Derudover har museet også udstillet adskillige genstande, som er blevet fundet under udgravningen til det nye metrobyggeri i byen.

Københavns Museum bliver drevet af Københavns Kommune og er grundlagt i 1901. I 2014 besluttede man at flytte museet fra Vesterbrogade til Stormgade, tæt på Nationalmuseet og Rådhuset.

I forbindelse med genåbningen bemærkede Københavns overborgmester Frank Jensen (S) sig over de nye omgivelser i en pressemeddelelse, hvor han blandt andet tages til indtægt for, at ”Det nye museum vil fortsat dykke ned i mange kroge af Københavns historie, men nu i en mere centralt beliggende fredet bygning og med interaktive faciliteter, der gør det endnu sjovere at gå på opdagelse i museet.”

Fakta: Københavns Museum har åbent hver dag fra kl. 9-18. Museet ligger på Stormgade 18 i København. Entré koster 90,-.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.