Artikel top billede

Danske robotter kommer til undsætning i Kinas kamp mod coronavirus

Den danske robot-virksomhed UVD Robots sender hundredvis af robotter til Kina for at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Den danske robotproducent UVD Robots skiber denne uge de første af flere robotter til Kina. Her skal de assistere landets hospitaler med at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Det skriver Børsen.

Robotterne er designet til at desinficere et rum overflader og luft ved hjælp af ultraviolet lys, der kan slå op til 99,99 procent af bakterier og vira i området ihjel.

Coronavirusset er faktisk en meget simpel virus at dræbe med UVC-lys," siger UVD Robots administerende direktør Per Juul Nielsen.

Selskabets har igennem den seneste måned været i forhandling med Sunay Healthcare Supply om en distributionsaftale til 2.000 kunder.

Indtil videre har de kinesiske hospitaler bestilt et trecifret antal den 171 centimeter høje robot. Mange flere ordrer kan dog være på vej vurderer Per Juul Nielsen.

Læs også: Danske Blue Ocean Robotics har stor succes med overraskende forretningsmodel: "Vi er i bund og grund en fabrik, der kan bygge nye robotvirksomheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere