Artikel top billede

Danske robotter kommer til undsætning i Kinas kamp mod coronavirus

Den danske robot-virksomhed UVD Robots sender hundredvis af robotter til Kina for at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Den danske robotproducent UVD Robots skiber denne uge de første af flere robotter til Kina. Her skal de assistere landets hospitaler med at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Det skriver Børsen.

Robotterne er designet til at desinficere et rum overflader og luft ved hjælp af ultraviolet lys, der kan slå op til 99,99 procent af bakterier og vira i området ihjel.

Coronavirusset er faktisk en meget simpel virus at dræbe med UVC-lys," siger UVD Robots administerende direktør Per Juul Nielsen.

Selskabets har igennem den seneste måned været i forhandling med Sunay Healthcare Supply om en distributionsaftale til 2.000 kunder.

Indtil videre har de kinesiske hospitaler bestilt et trecifret antal den 171 centimeter høje robot. Mange flere ordrer kan dog være på vej vurderer Per Juul Nielsen.

Læs også: Danske Blue Ocean Robotics har stor succes med overraskende forretningsmodel: "Vi er i bund og grund en fabrik, der kan bygge nye robotvirksomheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere