Artikel top billede

Danske robotter kommer til undsætning i Kinas kamp mod coronavirus

Den danske robot-virksomhed UVD Robots sender hundredvis af robotter til Kina for at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Den danske robotproducent UVD Robots skiber denne uge de første af flere robotter til Kina. Her skal de assistere landets hospitaler med at bekæmpe coronavirus-epidemien.

Det skriver Børsen.

Robotterne er designet til at desinficere et rum overflader og luft ved hjælp af ultraviolet lys, der kan slå op til 99,99 procent af bakterier og vira i området ihjel.

Coronavirusset er faktisk en meget simpel virus at dræbe med UVC-lys," siger UVD Robots administerende direktør Per Juul Nielsen.

Selskabets har igennem den seneste måned været i forhandling med Sunay Healthcare Supply om en distributionsaftale til 2.000 kunder.

Indtil videre har de kinesiske hospitaler bestilt et trecifret antal den 171 centimeter høje robot. Mange flere ordrer kan dog være på vej vurderer Per Juul Nielsen.

Læs også: Danske Blue Ocean Robotics har stor succes med overraskende forretningsmodel: "Vi er i bund og grund en fabrik, der kan bygge nye robotvirksomheder"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere