Artikel top billede

Amerikansk sikkerhedsmyndighed ramt af cyber-angreb

En amerikansk myndighed, der blandt andet har ansvaret for at give det amerikanske militær samt den amerikanske præsident, Donald Trump, adgang til sikkerkommunikation, er ramt af et massivt databrud.

Et cyber-angreb har ramt den myndighed, Defence Information Systems Agency, der sikrer, at det amerikanske militær samt USA’s præsident Donald Trump og resten af Det Hvide Hus har adgang til sikker kommunikation.

Det skriver BBC.

Myndigheden er ifølge BBC ramt af et databrud, der betyder, at navne og sikkerhedsnumre på mere end 200.000 personer er blevet lækket.

Udsat for daglige angreb

En talsperson for det amerikanske forsvasrministerium vil ikke oplyse til BBC, om man ved, hvem der står bag cyber-angrebet. Men ministeriet oplyser, at det lever under en daglig trussel om cyber-angreb.

”Forsvarsministeriet er under angreb på daglig basis, og ministeriet arbejder hele tiden aktivt på at forhindre angrebene,” lyder det til BBC.

Ifølge BBC har Defence Information Systems Agency fået lukket sikkerhedshullet, der gjorde angrebet muligt samt informerede de personer, der kan være berørt af databruddet.

En tidligere amerikanske soldat har lagt et brev, som han modtaget om databruddet ud på Twitter:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere