Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

To dage til lønningsdag: E-boks ramt af nedbrud igen

To dage før lønningsdagen døjer E-Boks igen med nedbrud. Brugerne har problemer med at tilgå Digital Post.

Opdateret 12:30: Alle e-Boks services er oppe at køre igen, skriver selskabet. Driftsforstyrrelsen varede fra klokken 08:23 til 11:58.

Vi nærmer os lønningsdag, og e-Boks er igen ramt af tekniske problemer.

Det gør, at brugerne i øjeblikket har problemer med at tilgå Digital Post på web og på app.

På selskabet hjemmeside fremgår denne meddelelse:

"Vi oplever i øjeblikket problemer med at logge på e-Boks både via app og web. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden."

Driftsforstyrrelsen blev noteret af e-Boks klokken 07:49 her til morgen. Klokken 08:53 skrev selskabet i en opdatering, at alle service igen var tilgængelige. En halv time efter blev der igen meldt om problemer, der stadig pågår.

E-Boks har haft problemer med at holde tjenesten kørende den seneste tid. Siden nytår har selskabet oplevet en lang række nedbrud.

Computerworld lavede en optælling af e-Boks' nedetid for januar måned. Den kan du se her.

e-Boks håndterer Digital Post-løsningen fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

Misligholdelse af kontrakt

I slutningen af januar 2020 kunne Computerworld fortælle, at e-Boks' løsning ikke har levet op til oppetidskravene i kontrakten med Digitaliseringsstyrelsen i seks ud af de seneste syv måneder.

Her oplyste Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks heller ikke kommer til at opfylde kravet i januar 2020.

Det kan du læse mere om her: Bøderegnen vælter ned over e-Boks: Har misset statens krav til oppetid i syv ud af de seneste otte måneder

Over for Computerworld bekræftede Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks har måtte betale seks bøder for misligholdelsen af kontrakten i 2019, og at der var en bøde på vej for misligholdelsen for januar 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere