Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

To dage til lønningsdag: E-boks ramt af nedbrud igen

To dage før lønningsdagen døjer E-Boks igen med nedbrud. Brugerne har problemer med at tilgå Digital Post.

Opdateret 12:30: Alle e-Boks services er oppe at køre igen, skriver selskabet. Driftsforstyrrelsen varede fra klokken 08:23 til 11:58.

Vi nærmer os lønningsdag, og e-Boks er igen ramt af tekniske problemer.

Det gør, at brugerne i øjeblikket har problemer med at tilgå Digital Post på web og på app.

På selskabet hjemmeside fremgår denne meddelelse:

"Vi oplever i øjeblikket problemer med at logge på e-Boks både via app og web. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden."

Driftsforstyrrelsen blev noteret af e-Boks klokken 07:49 her til morgen. Klokken 08:53 skrev selskabet i en opdatering, at alle service igen var tilgængelige. En halv time efter blev der igen meldt om problemer, der stadig pågår.

E-Boks har haft problemer med at holde tjenesten kørende den seneste tid. Siden nytår har selskabet oplevet en lang række nedbrud.

Computerworld lavede en optælling af e-Boks' nedetid for januar måned. Den kan du se her.

e-Boks håndterer Digital Post-løsningen fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

Misligholdelse af kontrakt

I slutningen af januar 2020 kunne Computerworld fortælle, at e-Boks' løsning ikke har levet op til oppetidskravene i kontrakten med Digitaliseringsstyrelsen i seks ud af de seneste syv måneder.

Her oplyste Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks heller ikke kommer til at opfylde kravet i januar 2020.

Det kan du læse mere om her: Bøderegnen vælter ned over e-Boks: Har misset statens krav til oppetid i syv ud af de seneste otte måneder

Over for Computerworld bekræftede Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks har måtte betale seks bøder for misligholdelsen af kontrakten i 2019, og at der var en bøde på vej for misligholdelsen for januar 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere