Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

To dage til lønningsdag: E-boks ramt af nedbrud igen

To dage før lønningsdagen døjer E-Boks igen med nedbrud. Brugerne har problemer med at tilgå Digital Post.

Opdateret 12:30: Alle e-Boks services er oppe at køre igen, skriver selskabet. Driftsforstyrrelsen varede fra klokken 08:23 til 11:58.

Vi nærmer os lønningsdag, og e-Boks er igen ramt af tekniske problemer.

Det gør, at brugerne i øjeblikket har problemer med at tilgå Digital Post på web og på app.

På selskabet hjemmeside fremgår denne meddelelse:

"Vi oplever i øjeblikket problemer med at logge på e-Boks både via app og web. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden."

Driftsforstyrrelsen blev noteret af e-Boks klokken 07:49 her til morgen. Klokken 08:53 skrev selskabet i en opdatering, at alle service igen var tilgængelige. En halv time efter blev der igen meldt om problemer, der stadig pågår.

E-Boks har haft problemer med at holde tjenesten kørende den seneste tid. Siden nytår har selskabet oplevet en lang række nedbrud.

Computerworld lavede en optælling af e-Boks' nedetid for januar måned. Den kan du se her.

e-Boks håndterer Digital Post-løsningen fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

Misligholdelse af kontrakt

I slutningen af januar 2020 kunne Computerworld fortælle, at e-Boks' løsning ikke har levet op til oppetidskravene i kontrakten med Digitaliseringsstyrelsen i seks ud af de seneste syv måneder.

Her oplyste Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks heller ikke kommer til at opfylde kravet i januar 2020.

Det kan du læse mere om her: Bøderegnen vælter ned over e-Boks: Har misset statens krav til oppetid i syv ud af de seneste otte måneder

Over for Computerworld bekræftede Digitaliseringsstyrelsen, at e-Boks har måtte betale seks bøder for misligholdelsen af kontrakten i 2019, og at der var en bøde på vej for misligholdelsen for januar 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere