Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Artikel top billede

Bog: Hos Netflix er der - ifølge chefen - ingen regler

I ny bog fortæller Netflix-CEO om sine alternative ledelsesprincipper og hvordan de har været med til at forme Netflix.

Netflix har på mange måder været med til at revolutionere underholdningsindustrien.

Det er på samme tid indbegrebet af en omstillingsparat virksomhed, som har formået at forny sig selv igen og igen – fra at udleje videofilm per postordre til nu at være en af verdens største og mest brugte streamingtjenester med at væld af egenproduktioner.

CEO for – og medgrundlægger af – Netflix, milliardæren Reed Hastings, har stået i spidsen for denne udvikling.

I bogen ”No Rules Rules”, som Hastings har skrevet i samarbejde med Erin Meyer, fortæller han om sine ledelsesprincipper og om, hvordan de har været med til at forme Netflix.

At være medarbejder hos Netflix er således ikke som at arbejde et hvilket som helst andet sted.

Her påskønnes – hævder Hastings – den tilstrækkelige indsats frem for at man arbejder sig i gulvet.

Ligeledes opfordrer ledelsen medarbejderne til altid at give deres uforbeholdne feedback frem for konstant at søge chefernes tilladelse til det ene og andet.

Den åbne og frie kultur er også tydelig i den måde, bogen er udformet på.

For selvom man som medarbejder måske ikke altid har lyst til at fortælle sin 100 procent ærlige mening til chefen om arbejdspladsen og opgaverne, så bygger bogen på hundredvis af interviews med nuværende og tidligere Netflix-medarbejdere.

Og så må man som læser satse på, at de nu også har været helt oprigtige, når nu det er chefen selv, der spørger.

”No Rules Rules” udkommer på engelsk til maj.

Faka: No Rules Rules: Netflix and the Culture of Reinvention. Forfattere: Reed Hastings og Erin Meyer. Udkommer på engelsk 12. maj 2020
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.