Bog: Hos Netflix er der - ifølge chefen - ingen regler

I ny bog fortæller Netflix-CEO om sine alternative ledelsesprincipper og hvordan de har været med til at forme Netflix.

Netflix har på mange måder været med til at revolutionere underholdningsindustrien.

Det er på samme tid indbegrebet af en omstillingsparat virksomhed, som har formået at forny sig selv igen og igen – fra at udleje videofilm per postordre til nu at være en af verdens største og mest brugte streamingtjenester med at væld af egenproduktioner.

CEO for – og medgrundlægger af – Netflix, milliardæren Reed Hastings, har stået i spidsen for denne udvikling.

I bogen ”No Rules Rules”, som Hastings har skrevet i samarbejde med Erin Meyer, fortæller han om sine ledelsesprincipper og om, hvordan de har været med til at forme Netflix.

At være medarbejder hos Netflix er således ikke som at arbejde et hvilket som helst andet sted.

Her påskønnes – hævder Hastings – den tilstrækkelige indsats frem for at man arbejder sig i gulvet.

Ligeledes opfordrer ledelsen medarbejderne til altid at give deres uforbeholdne feedback frem for konstant at søge chefernes tilladelse til det ene og andet.

Den åbne og frie kultur er også tydelig i den måde, bogen er udformet på.

For selvom man som medarbejder måske ikke altid har lyst til at fortælle sin 100 procent ærlige mening til chefen om arbejdspladsen og opgaverne, så bygger bogen på hundredvis af interviews med nuværende og tidligere Netflix-medarbejdere.

Og så må man som læser satse på, at de nu også har været helt oprigtige, når nu det er chefen selv, der spørger.

”No Rules Rules” udkommer på engelsk til maj.

Faka: No Rules Rules: Netflix and the Culture of Reinvention. Forfattere: Reed Hastings og Erin Meyer. Udkommer på engelsk 12. maj 2020


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.