Artikel top billede

Foto: Niels de Boissezon

Apple kan være på vej med seks produkter med helt ny skærmteknologi

Seks nye Apple-produkter kan i løbet af de næste år blive udstyret med en skærmteknologi, der er helt ny for Apple.

I løbet af 2020 og 2021 vil Apple introducere seks nye produkter, der gør brug af skærmteknologien mini LED.

Det vurderer Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der følger udviklingen i selskabets leverandørkæder, ifølge Apple-mediet Macrumours i en ny analyse.

Ming-Chi Kuo forventer, at den nye skærmteknologi vil blive anvendt i 16-tommer udgaven af Macbook Pro, i en opdateret iMac Pro på 27-tommer og en helt nye Macbook Pro på 14,1 tommer.

Derudover forventer han også, at teknologien vil finde vej til Apples iPads, hvor den vil blive anvendt i 12,9 tommer-udgaven af iPad Pro, i den almindelige iPad på 10,2 tommer samt i selskabets mindste iPad, iPad Mini, der har en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021

Rammes ikke af coronaudbrud

Ming Chi Kuo vurderer samtidig ikke, at udviklingen af mini LED-teknologien vil blive påvirket af udbruddet af coronavirus, som ellers har lammet dele af Apples leverandørnetværk.

Mini led tilbyder mange af de samme fordele som OLED-teknologien, som Apple i dag anvender i flere af selskabets iPhones.

Men med OLED har der risiko for, at billeder kan blive indebrændt i skærmen. Den risiko eksisterer ikke med mini LED.

Læs også: Apple Macbook Pro 16 til test: Snusfornuften hersker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere