Artikel top billede

Foto: Niels de Boissezon

Apple kan være på vej med seks produkter med helt ny skærmteknologi

Seks nye Apple-produkter kan i løbet af de næste år blive udstyret med en skærmteknologi, der er helt ny for Apple.

I løbet af 2020 og 2021 vil Apple introducere seks nye produkter, der gør brug af skærmteknologien mini LED.

Det vurderer Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der følger udviklingen i selskabets leverandørkæder, ifølge Apple-mediet Macrumours i en ny analyse.

Ming-Chi Kuo forventer, at den nye skærmteknologi vil blive anvendt i 16-tommer udgaven af Macbook Pro, i en opdateret iMac Pro på 27-tommer og en helt nye Macbook Pro på 14,1 tommer.

Derudover forventer han også, at teknologien vil finde vej til Apples iPads, hvor den vil blive anvendt i 12,9 tommer-udgaven af iPad Pro, i den almindelige iPad på 10,2 tommer samt i selskabets mindste iPad, iPad Mini, der har en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021

Rammes ikke af coronaudbrud

Ming Chi Kuo vurderer samtidig ikke, at udviklingen af mini LED-teknologien vil blive påvirket af udbruddet af coronavirus, som ellers har lammet dele af Apples leverandørnetværk.

Mini led tilbyder mange af de samme fordele som OLED-teknologien, som Apple i dag anvender i flere af selskabets iPhones.

Men med OLED har der risiko for, at billeder kan blive indebrændt i skærmen. Den risiko eksisterer ikke med mini LED.

Læs også: Apple Macbook Pro 16 til test: Snusfornuften hersker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen