Foto: Niels de Boissezon

Apple kan være på vej med seks produkter med helt ny skærmteknologi

Seks nye Apple-produkter kan i løbet af de næste år blive udstyret med en skærmteknologi, der er helt ny for Apple.

I løbet af 2020 og 2021 vil Apple introducere seks nye produkter, der gør brug af skærmteknologien mini LED.

Det vurderer Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der følger udviklingen i selskabets leverandørkæder, ifølge Apple-mediet Macrumours i en ny analyse.

Ming-Chi Kuo forventer, at den nye skærmteknologi vil blive anvendt i 16-tommer udgaven af Macbook Pro, i en opdateret iMac Pro på 27-tommer og en helt nye Macbook Pro på 14,1 tommer.

Derudover forventer han også, at teknologien vil finde vej til Apples iPads, hvor den vil blive anvendt i 12,9 tommer-udgaven af iPad Pro, i den almindelige iPad på 10,2 tommer samt i selskabets mindste iPad, iPad Mini, der har en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021

Rammes ikke af coronaudbrud
Ming Chi Kuo vurderer samtidig ikke, at udviklingen af mini LED-teknologien vil blive påvirket af udbruddet af coronavirus, som ellers har lammet dele af Apples leverandørnetværk.

Mini led tilbyder mange af de samme fordele som OLED-teknologien, som Apple i dag anvender i flere af selskabets iPhones.

Men med OLED har der risiko for, at billeder kan blive indebrændt i skærmen. Den risiko eksisterer ikke med mini LED.

Læs også: Apple Macbook Pro 16 til test: Snusfornuften hersker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Nu sker det: Amazon har onsdag morgen åbnet sin første nordiske e-handelsbutik
Amazon har længe barslet med et indtog på det nordiske marked, og onsdag morgen begyndte invasionen, da den amerikanske gigant slog dørene op for sin spritnye svenske markedsplads.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.