Artikel top billede

Styrelse udvikler it-system på rekordtid på grund af corona-trussel

Lægemiddelstyrelsen har på få dage udviklet et helt nyt it-system, der skal skabe bedre overblik for regionerne over corona-udstyr.

Det har taget Lægemiddelstyrelsen under en uge at udvikle en database, der skal skabe et nationalt overblik over mundbind, masker og lignende på de danske sygehuse.

Det fortæller styrelsens administrerende direktør, Thomas Senderovitz til MedWatch.

Det er corona-virussen, der har gjort et samlet overblik nødvendigt. Det har man nemlig ikke haft tidligere.

Den nye database skal testes i dag mandag og ventes at have de første præcise tal imorgen tirsdag.

Direktøren siger til mediet, at det er en ‘usædvanlig’ opgave for Lægemiddelstryelsen at skulle monitorere og sikre tilgængelighed af produkter.

“Det må nærmest være verdensrekord i udvikling af nyt it-system. Vi har arbejdet på det i fire-fem dage, og det er jo en stor opgave, for der er ingen, som har gjort det før, og det er jo absolut ikke en del af vores normale opgave,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere