Artikel top billede

Styrelse udvikler it-system på rekordtid på grund af corona-trussel

Lægemiddelstyrelsen har på få dage udviklet et helt nyt it-system, der skal skabe bedre overblik for regionerne over corona-udstyr.

Det har taget Lægemiddelstyrelsen under en uge at udvikle en database, der skal skabe et nationalt overblik over mundbind, masker og lignende på de danske sygehuse.

Det fortæller styrelsens administrerende direktør, Thomas Senderovitz til MedWatch.

Det er corona-virussen, der har gjort et samlet overblik nødvendigt. Det har man nemlig ikke haft tidligere.

Den nye database skal testes i dag mandag og ventes at have de første præcise tal imorgen tirsdag.

Direktøren siger til mediet, at det er en ‘usædvanlig’ opgave for Lægemiddelstryelsen at skulle monitorere og sikre tilgængelighed af produkter.

“Det må nærmest være verdensrekord i udvikling af nyt it-system. Vi har arbejdet på det i fire-fem dage, og det er jo en stor opgave, for der er ingen, som har gjort det før, og det er jo absolut ikke en del af vores normale opgave,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere