Artikel top billede

Michael Meister får ny direktørtitel efter it-fusion

Den forhenværende Sentia-boss Michael Meister bliver meddirektør med ansvar for salg i Mentor IT, der er et resultat af fusionen mellem C2IT og Mentor IT.

Den tidligere topchef for Sentia i Damark, Michael Meister, får en direktørtitel i det nyligt fusionerede selskab Mentor IT.

Det oplyser Michael Meister på LinkedIn.

Frem til januar var han topchef og partner for C2IT, der blev lagt sammen med Mentor IT. Nu bliver han meddirektør i selskabet, hvor han får ansvaret for salg.

Søren Frandsen vil fortsætte som administrerende direktør for det fusionerede selskab.

Fusionen indebar nærmere bestemt, at selskaberne 2IT Infrastructure, C2IT iØst, der var del af C2IT, og Mentor IT blev slået sammen under Mentor IT-navnet.

Nu er det så bekræftet, at Michael Meister, der fra udgangen af 2016 og halvandet år frem var topchef for Sentia i Danmark, skal indgå i direktionen.

Mentor IT beskæftiger 50 medarbejdere, fordelt på fem lokationer i Esbjerg, Kolding, Aarhus, Ballerup og København.

Læs også: C2IT opkøber dansk it-konsulenthus: Tidligere Sentia-boss med ledende roller i begge selskaber har forhandlet prisen



Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.