Artikel top billede

Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Google vil ahve 100.000 af selskabets medarbejdere i USA til at arbejde hjemmefra. Det sker i forsøget på at mindske coronavirussens udbredelse.

Søgegiganten Google har nu opfordret over 100.000 medarbejdere i Nordamerika til at arbejde hjemme.

Det sker i forsøget på at mindske smittefaren ved coronavirussen.

Det skriver CNBC.

Opfordringen gælder for samtlige medarbejdere i Nordamerika, der bedes arbejde hjemme indtil 10. april.

"Alle kontorer i Nordamerika er nu blevet anbefalet at arbejde hjemmefra, hvis deres roller tillader det," fortæller en talsperson fra Google til mediet.

"Vores mål er at reducere tætheden af medarbejdere på kontorerne, som eksperterne foreslår for at sænke spredningen af COVID-19, og reducere byrden forlokalsamfundet og sundhedsvæsenet," tilføjes der.

Læs også: Coronavirus halverer smartphone-salget i Kina: Apple sætter bundrekord i solgte iPhones

De seneste restriktioner kommer efter, at virussen har dræbt omkring 4.200 mennesker og smittet mere end 118.000 på verdensplan.

Google har mere end 300.000 medarbejdere fordelt i hele verden.

Tirsdag meldte tech-giganten ud, at selskabet vil oprette en "COVID-19-fond," der vil give økonomisk hjælp til medarbejdere og leverandører, der påvirkes af sygdommen og derved ikke kan komme på arbejde eller levere ydelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere