Artikel top billede

Coronavirus halverer smartphone-salget i Kina: Apple sætter bundrekord i solgte iPhones

Coronavirussen sætter pres på salget af iPhones i Kina. I februar blev der solgt færre en 500.000 Apple-telefoner, mens det overordnede smartphone-salg faldt med over 50 procent.

Salget af smartphones styrtdykkede i Kina i februar.

Coronavirussen har sat en gevaldig dæmper på købelysten hos de kinesiske forbrugere, der er blevet opfordret til at undgå offentlige pladser.

I februar dykkede salget af iPhones til 494.000 enheder i Kina. Sidste år lød februar-salget på 1,27 millioner iPhones.

Det skriver Reuters.

Overordnet set faldt det samlede smartphone-salg til 6,34 millioner i februar 2020 i Kina. Sammenlignet med samme måned sidste år er det en nedgang på 54,7 procent fra 14 millioner telefoner.

Læs også: Corona-virus har stor effekt i it-branchen: Sådan reagerer it-virksomhederne - nordjysk Telenor-medarbejder smittet

Coronavirussen var medvirkende til en delvis aflysning af det kinesiske nytår, der er en årlig begivenhed, hvor der normalvis gives mange og bekostelige gaver.

I februar måned var Apples brand-butikker lukket ned i mindst to uger i Kina, hvilket også har været med til at sænke salget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere