Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon bekæmper salg af falsk håndsprit og ansigtsmasker

Øget salg af kopivarer og prisstigningerne er blandt de afledte effekter af coronavirus-udbruddet for Amazon.

Følgevirkningerne af den tiltagende udbredelse af sygdommen coronavirus kan ses i udvalget af varer hos Amazon.

Håndsprit og ansigtsmasker er blandt andet i høj kurs hos Amazon som følge af virusudbruddet, men flere af varerne, der sælges i netop de kategorier, lever ikke op til de lovede specifikationer.

Således har Amazon identificeret mere end 100 sikkerhedsmasker og åndedrætsværn, som er kopivarer, og som ikke har levet op til de lovede specifikationer.

Amazon har også lokaliseret et andet tilbud på lyserøde latexfrie handsker, der ifølge beskrivelsen ville "forhindre coronavirus, influenza og lungebetændelse."

Det skriver Wall Street Journal.

Samtidig viser en undersøgelse fra forbrugeradvokatorganisationen U.S. PIRG Education Fund ifølge avisen, at priserne for kirurgiske masker og håndsprit i mere end halvdelen af tilfældene er steget med 50 procent i ugerne efter coronavirusset også ramte USA.

Amazon oplyser til avisen, at selskabet samarbejder med myndighederne for at komme svindlen til livs og straffe de folk, der står bag de falske varer.

Læs også: Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere