Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Amazon bekæmper salg af falsk håndsprit og ansigtsmasker

Øget salg af kopivarer og prisstigningerne er blandt de afledte effekter af coronavirus-udbruddet for Amazon.

Følgevirkningerne af den tiltagende udbredelse af sygdommen coronavirus kan ses i udvalget af varer hos Amazon.

Håndsprit og ansigtsmasker er blandt andet i høj kurs hos Amazon som følge af virusudbruddet, men flere af varerne, der sælges i netop de kategorier, lever ikke op til de lovede specifikationer.

Således har Amazon identificeret mere end 100 sikkerhedsmasker og åndedrætsværn, som er kopivarer, og som ikke har levet op til de lovede specifikationer.

Amazon har også lokaliseret et andet tilbud på lyserøde latexfrie handsker, der ifølge beskrivelsen ville "forhindre coronavirus, influenza og lungebetændelse."

Det skriver Wall Street Journal.

Samtidig viser en undersøgelse fra forbrugeradvokatorganisationen U.S. PIRG Education Fund ifølge avisen, at priserne for kirurgiske masker og håndsprit i mere end halvdelen af tilfældene er steget med 50 procent i ugerne efter coronavirusset også ramte USA.

Amazon oplyser til avisen, at selskabet samarbejder med myndighederne for at komme svindlen til livs og straffe de folk, der står bag de falske varer.

Læs også: Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.