Artikel top billede

Nets køber polsk betalingskæmpe med 600 medarbejdere

Nets køber den polske betalingskæmpe Polskie ePłatności og fortsætter sit indtog i Polen, der ifølge Nets er et af de mest spændende markeder for tiden.

Nets fortsætter sit indtog i Polen og køber det polske betalingsselskab Polskie ePłatności i en handel, der værdifastsætter det polske selskab til mere end tre milliarder kroner.

Polskie ePłatności - i daglig tale PeP - har omkring 600 medarbejdere og står bag godt 125.000 betalings-terminaler i polske forretninger.

Ifølge Nets er PeP den hurtigst voksende betalingsleverandør i Polen, som ifølge selskabet er ‘et af de mest attraktive lande i Europa’ på betalingsområdet.

Det skyldes, at der for tiden er meget stor vækst i Polen inden for digitale betalinger.

Købet er det andet af slagsen, som Nets foretager i Polen. Tidligere har Nets overtaget DotPay/eCard samt indgået et tæt partnerskab med selskabet Przelewy24.

Begge er ifølge Nets stærke inden for betalingssløsninger til e-handelsvirksomheder.

“PeP er som kortindløser og terminalleverandør primært for SMV-forretninger et rigtig godt strategisk match for os, som fuldender vores palet af tjenester på betalingsområdet i Polen," lyder det koncernchef i Nets, Bo Nilsson.

Læs også:

Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen

Nets fyrer mere end 500 medarbejdere
Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.