Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

Nets køber polsk betalingskæmpe med 600 medarbejdere

Nets køber den polske betalingskæmpe Polskie ePłatności og fortsætter sit indtog i Polen, der ifølge Nets er et af de mest spændende markeder for tiden.

Nets fortsætter sit indtog i Polen og køber det polske betalingsselskab Polskie ePłatności i en handel, der værdifastsætter det polske selskab til mere end tre milliarder kroner.

Polskie ePłatności - i daglig tale PeP - har omkring 600 medarbejdere og står bag godt 125.000 betalings-terminaler i polske forretninger.

Ifølge Nets er PeP den hurtigst voksende betalingsleverandør i Polen, som ifølge selskabet er ‘et af de mest attraktive lande i Europa’ på betalingsområdet.

Det skyldes, at der for tiden er meget stor vækst i Polen inden for digitale betalinger.

Købet er det andet af slagsen, som Nets foretager i Polen. Tidligere har Nets overtaget DotPay/eCard samt indgået et tæt partnerskab med selskabet Przelewy24.

Begge er ifølge Nets stærke inden for betalingssløsninger til e-handelsvirksomheder.

“PeP er som kortindløser og terminalleverandør primært for SMV-forretninger et rigtig godt strategisk match for os, som fuldender vores palet af tjenester på betalingsområdet i Polen," lyder det koncernchef i Nets, Bo Nilsson.

Læs også:

Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen

Nets fyrer mere end 500 medarbejdere