Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Den hollandske regering mister harddiske med personoplysninger på 6,9 millioner organdonorer

To harddiske som indeholder personoplysninger på alle hollandske organdonorer over en 12-årig periode er forsvundet.

Den hollandske regering har mistet to harddiske, som indeholder personoplysninger på næsten syv millioner hollandske organdonorer.

De to harddiske har indeholdt oplysninger om samtlige organdonorer i det hollandske organdonationsregister over en 12-årig periode fra februar 1998 til juni 2010.

Der er tale om oplysninger om mere end 6,9 millioner borgere.

Det skriver ZDnet.

De to harddiske blev senest benyttet i 2016, hvorefter de blev sendt til opbevaring, men tidligere på året opdagede de hollandske myndigheder, at harddiskene manglede.

Personoplysningerne på de over 6,9 millioner hollandske organdonorer inkluderer blandt andet fornavne, efternavne, køn, fødselsdato, adresse, id-numre og kopi af organdonorens underskrift.

Læs også: Hacker-angreb trækker hele Bahne-kæden ud i million-underskud: Så meget har to vellykkede angreb kostet selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere