Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Den hollandske regering mister harddiske med personoplysninger på 6,9 millioner organdonorer

To harddiske som indeholder personoplysninger på alle hollandske organdonorer over en 12-årig periode er forsvundet.

Den hollandske regering har mistet to harddiske, som indeholder personoplysninger på næsten syv millioner hollandske organdonorer.

De to harddiske har indeholdt oplysninger om samtlige organdonorer i det hollandske organdonationsregister over en 12-årig periode fra februar 1998 til juni 2010.

Der er tale om oplysninger om mere end 6,9 millioner borgere.

Det skriver ZDnet.

De to harddiske blev senest benyttet i 2016, hvorefter de blev sendt til opbevaring, men tidligere på året opdagede de hollandske myndigheder, at harddiskene manglede.

Personoplysningerne på de over 6,9 millioner hollandske organdonorer inkluderer blandt andet fornavne, efternavne, køn, fødselsdato, adresse, id-numre og kopi af organdonorens underskrift.

Læs også: Hacker-angreb trækker hele Bahne-kæden ud i million-underskud: Så meget har to vellykkede angreb kostet selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere