Artikel top billede

Danskere strømmer til Elgigantens varehuse for at købe elektronik

Danskerne strømmer Elgiganten for at købe computere og spilkonsoller.

Der er øget efterspørgsel af kunder hos Elgiganten, efter statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag satte Danmark i en form for undtagelsestilstand.

Ifølge Børsen kommer ‘store masser’ af danskere forbi de 38 butikker for at købe elektronik til både voksne og børn, der forbereder sig på at skulle tilbringe de kommende uger derhjemme.

Ifølge avisen er kunderne især på jagt efter bærbare computere, spilkonsoller, printere, headset og webcams.

“Det er selvfølgelig klart, at når uddannelsesinstitutioner lukker, så er sådan noget som spillekonsoller og gaming-udstyr en god måde at bruge lidt tid på, når man skal blive hjemme og opholde sig indendøre, så den slags produkter mærker vi også en stor efterspørgsel på,” siger topchef Peder Stedel til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere