Artikel top billede

Microsofts store udvikler-konference Build vil blive afviklet virtuelt

En af årets store Microsoft-konferencer, Build, skal afvikles uden fysiske deltagere. Istedet bliver den store teknologi-konference nu afviklet virtuelt.

Microsoft store teknologi-konference Build vil finde sted som planlagt i Seattle fra 19. maj til 21. maj.

Men på grund af corona-virussen bliver konferencen i år for første gang nogensinde uden fysiske deltagere.

Microsoft har nemlig besluttet at afvikle Build som et virtuelt arrangement. Microsoft kaldet det for et ‘digitalt event.’

“Vores communitys sikkerhed har top-prioritet. I lyset af sundheds-anbefalingerne vil vi afholde vores årlige Microsoft Build-event for udviklere som et digital event istedet for et event med personligt fremmøde,” lyder det i en meddelelse fra selskabet til The Verge.

“Vi ser frem til at samle vores øko-system af udviklere i dette nye virtuelle format med henblik på at lære, netværke og kode sammen,” lyder det fra Microsoft til det amerikanske magasin.

Beslutningen kommer efter, at USA's præsident, Donald Trump, tidligere på ugen lukkede for al indrejse fra EU-lande til USA i foreløbigt 30 dage.

Microsoft Build er årets største Microsoft-event og er målrettet udviklerne.

Microsoft benytter typisk Build til at løfte sløret for årets produktnyheder samt til at previewe opgraderinger til Windows, Office og andre produkter.

Det er værd at notere, at Microsoft i skrivende stund endnu ikke har opdateret Builds website, som du finder her.

Her er det således stadig muligt at købe billetter til arrangementet.

Google aflyste fornylig selskabets tilsvarende udviklerkonference, Google I/O.

Du kan læse nogle Computerworlds artikler fra Build 2019 her:

Efter Build-konference: Her er de fem nyheder, som Microsoft vil bygge sin fremtid på

Nu kaster Microsoft for alvor sin kærlighed på open source: Nu kommer Windows 10 med indbygget Linux-styresystem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere