Artikel top billede

To Fujitsu-medarbejdere får overrækt en medalje for over 40 års tjeneste for den japanske it-gigant.

Billede: Fujitsu.

Mere end hver tredje medarbejder hos Fujitsu Danmark er over 50 år: "Vi går altid efter de bedste kandidater"

Mere end en tredjedel af Fujitsus danske ansatte har passeret 50 år. Det viser en optælling, som Fujitsu har sat i gang i kølvandet på den megen debat om alder i it-branchen. Her er Fujitsus danske direktørs forklaring på, hvorfor selskabet har så mange ældre it-folk ansat.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er Fujitsus danske direktørs forklaring på, at selskabet har mange ansatte over 50 år
  • Derfor er ældre it-folk i høj kurs hos Fujitsu
  • Hvordan den japanske kultur spiller ind i forhold til medarbejderne
  • Hvilket område hos Fujitsu, der især varetages af erfarne ansatte
  • Hvor lang tid direktøren selv har tænkt sig at blive hos Fujitsu
1.563
8 min
Tager man forbi Fujitsus to kontorer i Ballerup lidt uden for København og Aarhus vil man med stor sandsynlighed støde på personer, der frit fra hukommelsen kan berette om tiden før internettet og hjemmecomputere.

Over hver tredje af Fujitsus danske medarbejderstab på 220 ansatte er nemlig over 50 år.

Det fortæller Søren Rinnov Østergaard, Fujitsus danske direktør.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.