Artikel top billede

Amazons europæiske varehuse ramt af coronavirus: Flere ansatte diagnosticeret med Covid-19

Der er dukket tilfælde af Covid-19 sygdom i tre af Amazons europæiske varehuse.

Mindst fem af Amazon.com’s europæiske lagermedarbejdere er syge med den smitsomme coronavirus-sygdom Covid-19.

Udviklingen gør, at e-handelsgiganten bliver ramt på sin europæiske logitisk, skriver nyhedsbureauet Bloomberg.

Det sker i en tid, hvor selskabet i forvejen døjer med at møde den voksende efterspørgsel for varer over nettet, mens stadigt flere europæere forskanser sig i deres hjem under frivillig eller tvungen karantæneforhold.

De fundne tilfælde af corona-sygdom dukkede op i tre af koncernens spanske og italienske varehuse, to af de mest smitteramte lande i Europa.

I begge lande har Amazon mødt kritik fra fagforeninger for at prioritere nethandel over medarbejderne sikkerhed. Mandag denne uge har ansatte i Amazons italienske hovedlager truet med strejke.

Den amerikanske handelsgigant stilles nu i et svært dilemma, vurderer mediet.

På den ene side leverer koncernen en nødvendig service til brugere, der af frygt for smitte holder sig inden døre og handler over nettet, mens det samtidig risikerer de lavest lønnede ansattes helbred.

I USA styrker Amazon sin varehuse-logistik for at møde den kommende efterspørgselspukkel ved at hyre 100.000 nye ansatte, mens lønnen i USA og Canada samtidig er hævet med to dollar, omkring 13 kroner, i timen frem til slutningen af april.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere