EU vil have Netflix til at slukke for HD-streaming i Europa: Optager for meget båndbredde lige nu

Netflix og andre streaming-giganter skal lukke ned for HD-formatet for at sikre uhindret adgang til bredbåndsforbindelserne over hele Europa. Sådan lyder opfordringen fra EU.

EU opfordrer nu Netflix og andre internationale streaming-giganter til at slukke for streaming i HD-format.

Det sker for at sikre, at de mange hjemmearbejdende europæere fortsat har adgang til bredbånd, uden nettet bryder sammen.

Det skriver CNN.

Meldingen til Netflix om at skrue ned for kvaliteten kommer fra EU-kommissær Thierry Breton, der på Twitter har oplyst, at han er i dialog med Netflixs topchef, Reed Hastings, om sagen.

Læs også: DRTV lover bedre billedkvalitet end på flow-tv til sommer: Disse forbedringer er på vej til den nye streamingtjeneste

Netflix arbejder på at nedbringe pres på internetforbindelser
Netflix gør det klart til CNN, at der er planlagt flere diskussioner mellem streaming-giganten og EU.

"Kommissær Breton gør det rette ved at gøre opmærksom på vigtigheden ved at sikre internettet fortsat kan køre som smurt i denne kritiske periode," lyder det i en meddelelse fra Netflix.

Netflix oplyser desuden, at streaming-giganten allerede tilpasser streaming-kvaliteten til netværkskapaciteten, ligesom tjenesten bruger et særligt leveringsnetværk, som sørger for, at Netflix' bibliotek er tættere på kunderne, så der bruges så lidt båndbredde som muligt.

Læs også: Sådan er Danmarks nye streaming-satsning DRTV kommet fra start - se alle tallene for de første måneder her
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.