Artikel top billede

EU vil have Netflix til at slukke for HD-streaming i Europa: Optager for meget båndbredde lige nu

Netflix og andre streaming-giganter skal lukke ned for HD-formatet for at sikre uhindret adgang til bredbåndsforbindelserne over hele Europa. Sådan lyder opfordringen fra EU.

EU opfordrer nu Netflix og andre internationale streaming-giganter til at slukke for streaming i HD-format.

Det sker for at sikre, at de mange hjemmearbejdende europæere fortsat har adgang til bredbånd, uden nettet bryder sammen.

Det skriver CNN.

Meldingen til Netflix om at skrue ned for kvaliteten kommer fra EU-kommissær Thierry Breton, der på Twitter har oplyst, at han er i dialog med Netflixs topchef, Reed Hastings, om sagen.

Læs også: DRTV lover bedre billedkvalitet end på flow-tv til sommer: Disse forbedringer er på vej til den nye streamingtjeneste

Netflix arbejder på at nedbringe pres på internetforbindelser

Netflix gør det klart til CNN, at der er planlagt flere diskussioner mellem streaming-giganten og EU.

"Kommissær Breton gør det rette ved at gøre opmærksom på vigtigheden ved at sikre internettet fortsat kan køre som smurt i denne kritiske periode," lyder det i en meddelelse fra Netflix.

Netflix oplyser desuden, at streaming-giganten allerede tilpasser streaming-kvaliteten til netværkskapaciteten, ligesom tjenesten bruger et særligt leveringsnetværk, som sørger for, at Netflix' bibliotek er tættere på kunderne, så der bruges så lidt båndbredde som muligt.

Læs også: Sådan er Danmarks nye streaming-satsning DRTV kommet fra start - se alle tallene for de første måneder herPremium
Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet
Computerworld Image 2021 VMware sidder ikke inde med det mest velkendte brand i Danmark, men alligevel ryger selskabet til tops i årets image-undersøgelse. Virtualiserings-giganten høster nemlig anerkendelse på en række afgørende parametre.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.