Artikel top billede

Sci-fi-serie byder på mystik, mord og spænding i IT-branchen

Forfatter og filminstruktør Alex Garland er tilbage med ny miniserie på HBO Nordic.

Mange vil huske Alex Garland for hans klassiske 90’er bog, The Beach, der var pligtlæsning for de, der drømte sig væk på rygsækrejser til eksotiske thailandske øer.

Eller (måske mere aktuelt) for den post-apokalyptiske horrorfilm, 28 Days Later (2002), hvor en virus hastigt spreder sig og skaber kaotiske tilstande i Europa.

Garland er nu tilbage med et futuristisk blik på IT-branchen med serien Devs.

Devs havde premiere 8. marts og med ombord er Sonoya Mizuno, der tidligere har arbejdet sammen med Alex Garland i den prisvindende Ex Machina (2014) og senest i Annihilation (2018).

Også Nick Offerman er med – måske bedst kendt som den hylende morsomme Ron Swanson i komedieserien Parks And Recreation, men her i rollen som excentrisk CEO.

Krimi og mystik i Silicon Valley

Devs følger Lily Chan, IT-ingeniør i teknologigiganten Amaya.

Da hendes kæreste og kollega pludselig forsvinder, fatter hun mistanke om, at hendes arbejdsgiver måske har en finger med i spillet.

Som Lily undersøger sagen, får hun gradvist mere indsigt i store, esoteriske projekter, som udvikles i de mere lyssky dele af Silicon Valley.

Med Devs bruger Alex Garland nogle af de filmiske virkemidler til at skabe mystik og intensitet, som kendetegner hans tidligere værker.

Tag selv et hurtigt kig i traileren, der ligger herunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere