Artikel top billede

Sci-fi-serie byder på mystik, mord og spænding i IT-branchen

Forfatter og filminstruktør Alex Garland er tilbage med ny miniserie på HBO Nordic.

Mange vil huske Alex Garland for hans klassiske 90’er bog, The Beach, der var pligtlæsning for de, der drømte sig væk på rygsækrejser til eksotiske thailandske øer.

Eller (måske mere aktuelt) for den post-apokalyptiske horrorfilm, 28 Days Later (2002), hvor en virus hastigt spreder sig og skaber kaotiske tilstande i Europa.

Garland er nu tilbage med et futuristisk blik på IT-branchen med serien Devs.

Devs havde premiere 8. marts og med ombord er Sonoya Mizuno, der tidligere har arbejdet sammen med Alex Garland i den prisvindende Ex Machina (2014) og senest i Annihilation (2018).

Også Nick Offerman er med – måske bedst kendt som den hylende morsomme Ron Swanson i komedieserien Parks And Recreation, men her i rollen som excentrisk CEO.

Krimi og mystik i Silicon Valley

Devs følger Lily Chan, IT-ingeniør i teknologigiganten Amaya.

Da hendes kæreste og kollega pludselig forsvinder, fatter hun mistanke om, at hendes arbejdsgiver måske har en finger med i spillet.

Som Lily undersøger sagen, får hun gradvist mere indsigt i store, esoteriske projekter, som udvikles i de mere lyssky dele af Silicon Valley.

Med Devs bruger Alex Garland nogle af de filmiske virkemidler til at skabe mystik og intensitet, som kendetegner hans tidligere værker.

Tag selv et hurtigt kig i traileren, der ligger herunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere