Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Artikel top billede

Danske it-virksomheder venter tilbagegang over hele linien: “Det er meget dramatisk”

Den danske it- og telebranchen er på blot to uger gået fra solid fremgang til dramatisk nedtur.

Corona-krisen har udløst en massiv opbremsning i den danske it- og telebranche, der venter tilbagegang i den kommende tid på både omsætning, indtjening og bemanding.

Det viser DI Digitals såkaldte konkjukturbarometer, der har deltagelse af 38 it- og teleselskaber, fortæller digitaliseringspolitisk chef i DI, Christian Hannibal til ITWatch.

Her betegner han situationen smo ‘meget dramatisk.’

“Man oplever aflysninger af ordrer, leverandører, der ikke kan levere, og så er det svært at indgå nye aftaler, når både ens egne medarbejdere og kundens medarbejdere arbejder hjemmefra,” siger Christian Hannibal.

Læs også:

Corona-krisen i Danmark kan udnyttes til opsigelse af it-kontrakter: "Det er ucharmerende at udnytte det, men vi vil sagtens kunne se det"

Covid-19 risikerer at ramme din it-aftaler: Her er it-advokaternes vurdering af nødrets-tilstanden 'force majeur'

Mange it-projekter risikerer at blive udskudt som følge af Covid-19: Sådan er du dækket juridisk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.