Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Proact annullerer kommende udbetalinger af millioner af kroner på grund af Covid-19

It-virksomheden Proactive annullerer alle planer om at udbetale millioner af kroner til aktionærerne.

Corona-krisen får nu datacenter- og cloudselskabet Proact til at annullere sin ellers planlagte million-udbetaling af udbytte til aktionærerne.

Det børsnoterede svenske selskab havde planer om at udbetale 38 millioner svenske kroner til sine aktionærer. Det svarer til 4,15 svenske kroner per aktie.

Forslaget skulle have været til behandling på selskabets kommende generalforsamling 6. maj.

Nu ændres forslaget imidlertid til, at al udbetaling af udbytte annulleres for regnskabsåret 2019.

Det sker i “lyset af usikkerheden og de globale konskevenser af Covid-19 og derfor også i alle de markeder, hvor Proact har forretninger,” ldyer det fra selskabet.

Proact har kontorer i 13 lande - herunder i Danmark, hvor selskabet for et år siden indsatte Jacob Brøndum Kronborg som landechef.

Det kan du læse mere om her: Proact får ny landechef i Danmark efter stor omstrukturering: Dansk topchef færdig efter 16 år i selskabet.

Selskabet meddeler, at det har god likviditet og at beslutningen om at droppe udbytte-udbetalingerne alene skyldes ‘usikkerheden, som Covid-19 har skabt.’

“Det er for tiden ikke muligt at fastslå konsekvenserne eller deres omfang af Covid-19. Derfor vil selskabet priroriere godt cash flow og likviditet, indtil der er opklaring,” lyder det fra Proact.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere