Artikel top billede

Foto: Niels de Boissezon

Medie: Corona-krise kan forsinke den næste iPhone

Apples næste iPhone kan blive forsinket, skriver et japansk medie på baggrund af oplysninger fra folk, der hævdes at have direkte kendskab til Apples interne drøftelser.

Det er måske ikke kun OL og EM i fodbold, der står til at blive udskudt på grund af udbruddet af corona-virus.

For ifølge det japanske erhvervsmedie Nikkei kan det samme ske for lanceringen af den næste generation af Apples iPhone, der ellers normalt bliver lanceret i løbet af september.

Nikkei citerer anonyme kilder med direkte kendskab til Apples interne drøftelse, og ifølge mediet skyldes overvejelserne om at udskyde lanceringen to ting.

For det første er Apple stadigvæk påvirket af de problemer som coronavirussen, har skabt for den ned globale forsyningskæde.

For det andet er Apple også bekymret for, at folk har mindre lyst til at opgradere deres iPhone midt under en global pandemi.

En forsinkelse kan få store konsekvenser for Apple, der især kan takke iPhonen for, at selskabet i dag er et af verdens mest værdifulde selskaber.

Rygterne har gennem det seneste år peget på, at årets iPhone vil blive Apples første telefon, der understøtter 5G.

Læs også: Coronavirus kan få store konsekvenser for Apple: Sådan kan virussen ende med at forsinke den næste iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere