Artikel top billede

Ny jobtitel hos Systematic: Udnævner CCEO’er - Corona Chief Entertainment Officers

Aarhusianske Systematic udnævner en håndfuld medarbejdere til ‘Corona Chief Entertainment Officers’.

Aarhusianske Systematic har som mange andre virksomheder sendt medarbejderne hjem for at arbejde fra deres stuer og kontorer.

Arbejdet kører, meddeler selskabet, men hjemmearbejdet går ud over det sociale aspekt i arbejdet.

Det får nu selskabet til at udnævne en håndfuld CCEO’er - Corona Chief Entertainment Officers, lyder det fra Aarhus.

Titlerne er midlertidige, da de fratages de pågældende medarbejdere, når krisen igen er blæst over.

Topchef Michael Holm meddeler, at Systematic normalt har en meget aktiv personaleforening, der står bag fester, foredrag, sport og meget andet.

“Det har Covid-19 desværre sat en effektiv stopper for. I stedet mødes vi om nye aktiviteter i cyberspace på tværs af tidszoner og landegrænser,” meddeler han.

De nye CCEO’er kommer til at stå i spidsen for det, som Systematic med 1.100 medarbejdere i 12 lande kalder for en ‘global personaleforening.

“Vi bruger den ulykkelige situation til at skabe noget nyt: En global personaleforening ledet af vores CCEO’er. Vi trænger til at grine sammen og føle os forbundne, når vi sidder hver for sig men arbejder mod fælles mål. Derfor gør vi en ekstra indsats for at styrke vores kultur, sammenhængskraft og samarbejdsevner", siger Michael Holm.

Der er indtil videre blevet planlagt fredagsbar, foredrag, virtuel løbeklub, workout, quizzer og flere andre ting i cyberspace, meddeler Systematic.

Systematic har kontorer i Danmark, Finland, Canada, Australien, Forenede Arabiske Emirater, New Zealand, Storbritannien, Sverige, Rumænien, Tyskland og USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere