Artikel top billede

NNIT klar med tredje stor-ordre på tre dage: Overtager hele HK's infrastruktur

NNIT har travlt med at underskrive store kontrakter i disse dage. Selskabet forlænger sit 12 år gamle samarbejde med HK med yderligere op til syv år, hvor NNIT skal stå for hele forbundet infrastruktur.

NNIT skal i de kommende op til syv år fortsætte med at stå for hele fagforbundet HK’s it-infrastruktur.

Sådan lyder meldingen fra NNIT, der netop har underskrevet kontrakten på fem års fast levering med mulighed for yderligere to års forlængelse.

Aftalen er en forlængelse af parternes 12 år gamle samarbejde, i det NNIT siden 2008 har stået for HK’s basale infrastruktur.

Med den nye ordre overtager NNIT ansvaret for den samlede it-infrastruktur i HK.

Det betyder, at NNIT nu også får ansvaret for it-sikkerhed, levering af Microsoft-løsninger som Teams samt løbende moderniseriner af infrastrukturen hos HK.

Selskabet meddeler, at der næppe findes et bedre tegn på kunde-tilfredshed end forlængelse af et så langvarigt kundeforhold som dette.

Samtidig bliver al server-infrastruktur flyttet over i NNIT’s datacentre, hvor det bliver software-baseret.

Det vil gøre det ‘muligt for HK at tilpasse meget hurtigere i fremtiden,” meddeler parterne.

Parterne underskrev ordren digitalt 31. marts.

Det er den tredje større ordre, som NNIT offentliggør på blot tre dage, da NNIT onsdag offentliggjorde ny aftale med DLG og tirsdag en aftale med Novo Nordisk.

Parterne oplyser ikke, hvor meget aftalen er værd, men fortæller dog, at der er tale om et ‘højt to-cifret millionbeløb.’

Læs også:

NNIT forlænger aftale dansk landbrugsselskab med fem år

NNIT forlænger aftale med Novo Nordisk til markant reduceret pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.