Artikel top billede

NNIT forlænger aftale dansk landbrugsselskab med fem år

NNIT har netop forlænget en aftale med landbrugsselskabet DLG med yderligere fem år.

It-konsulenthuset NNIT har netop forlænget og udvidet en aftale med det danske landbrugsselskab DLG.

Afalen, der vurderes til at have en samlet værdi på et mindre tocifret millionbeløb, vil nu strække sig over fem år.

Det skriver NNIT i en pressemeddelelse til Computerworld..

Ifølge den nyindgående aftale skal NNIT understøtte DLG's transformation mod en cloud-baseret it-infrastruktur.

DLG, der er en af Europas største landbrugsselskaber, vil derfor benytte sig af konsulenthuset hybrid cloud-solution og migrere selskabets infrastrutur til et private cloud-miljø, fremgår det.

Læs også: NNIT-medarbejdere syge med coronavirus: "Hvis mine 50 datacenterfolk lægger sig ned, så har vi en udfordring"

DLG's CIO, Torben Spaabæk udtaler følgende om aftalen:

"Vi er i gang med at transformere vores forretning og er glade for at opnå en stærkere it-infrastuktur gennem aftalen med NNIT. ved at konsolidere vores nuværende it-infrastruktur i Danmark over til NNIT's private cloud-løsning, vil vi få den grad af fleksibilitet, som vi ønsker, samtidig med at vi øger sikkerheden, fleksibiliteten og stabiliteten i vores operationer," lyder det af pressemeddelelsen.

Forlængede stor kontrakt med Novo Nordisk

Tirsdag 31. marts annoncerede NNIT ligeledes, at en stor aftale med Novo Nordisk var blevet forlænget med fem år.

Værdien af aftalen, der indebærer infrastrukturdriften af de globale og lokale applikationsplatforme, som Novo Nordisk benytter i virksomhedens daglige drift, er dog markant lavere tidligere.

Kontrakten har en værdi på et mellemstort trecifret millionbeløb i kroner og træder i kraft med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2020.

"Den nye aftale sikrer denne betydelige forretning med Novo Nordisk i yderligere fem år. Sammenlignet med den tidligere aftale vil denne nye kontrakt reducere NNIT's årlige omsætning inden for dette serviceområde betragteligt," oplyste NNIT i en meddelelse til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: NNIT forlænger aftale med Novo Nordisk til markant reduceret pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere