Artikel top billede

NNIT forlænger aftale dansk landbrugsselskab med fem år

NNIT har netop forlænget en aftale med landbrugsselskabet DLG med yderligere fem år.

It-konsulenthuset NNIT har netop forlænget og udvidet en aftale med det danske landbrugsselskab DLG.

Afalen, der vurderes til at have en samlet værdi på et mindre tocifret millionbeløb, vil nu strække sig over fem år.

Det skriver NNIT i en pressemeddelelse til Computerworld..

Ifølge den nyindgående aftale skal NNIT understøtte DLG's transformation mod en cloud-baseret it-infrastruktur.

DLG, der er en af Europas største landbrugsselskaber, vil derfor benytte sig af konsulenthuset hybrid cloud-solution og migrere selskabets infrastrutur til et private cloud-miljø, fremgår det.

Læs også: NNIT-medarbejdere syge med coronavirus: "Hvis mine 50 datacenterfolk lægger sig ned, så har vi en udfordring"

DLG's CIO, Torben Spaabæk udtaler følgende om aftalen:

"Vi er i gang med at transformere vores forretning og er glade for at opnå en stærkere it-infrastuktur gennem aftalen med NNIT. ved at konsolidere vores nuværende it-infrastruktur i Danmark over til NNIT's private cloud-løsning, vil vi få den grad af fleksibilitet, som vi ønsker, samtidig med at vi øger sikkerheden, fleksibiliteten og stabiliteten i vores operationer," lyder det af pressemeddelelsen.

Forlængede stor kontrakt med Novo Nordisk

Tirsdag 31. marts annoncerede NNIT ligeledes, at en stor aftale med Novo Nordisk var blevet forlænget med fem år.

Værdien af aftalen, der indebærer infrastrukturdriften af de globale og lokale applikationsplatforme, som Novo Nordisk benytter i virksomhedens daglige drift, er dog markant lavere tidligere.

Kontrakten har en værdi på et mellemstort trecifret millionbeløb i kroner og træder i kraft med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2020.

"Den nye aftale sikrer denne betydelige forretning med Novo Nordisk i yderligere fem år. Sammenlignet med den tidligere aftale vil denne nye kontrakt reducere NNIT's årlige omsætning inden for dette serviceområde betragteligt," oplyste NNIT i en meddelelse til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: NNIT forlænger aftale med Novo Nordisk til markant reduceret pris




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere