Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon vil tjekke temperatur på alle ansatte i Europa og USA

Amazon vil måle temperaturen på alle selskabets ansatte i Europa og USA. Alle, der har en temperatur på over 38 grader, bliver sendt hjem.

Fra begyndelsen af næste uge vil Amazon tjekke temperaturen på alle ansatte i selskabets varehuse og Whole Foods-supermarkeder i Europa og USA.

Samtidig vil den amerikanske gigantvirksomhed stille ansigtsmasker til rådighed til alt personalet.

Det skriver Reuters.

Alle Amazon-medarbejdere, der får målt en temperatur, som er højere end 38 grader, vil blive sendt hjem.

Tiltagene sker for at sikre, medarbejderne er bedre beskyttet mod coronavirusset, efter flere Amazon-ansatte tidligere har strejket, da de ikke føler, at de bliver beskyttet tilstrækkeligt nok, når de er på arbejde.

Flere Amazon-ansatte er nemlig blevet testet positive for Covid-19, som coronavirusset medfører.

Det kan du læse mere om her: Amazon-ansatte vil strejke: Kræver center i New York lukket ned i to uger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere