Artikel top billede

Storbank slår alarm: Hold jer fra Zoom og Google Hangouts

De populære videomøde-tjenester fra Zoom og Google er ikke sikre nok, vurderer storbanken Standard Chartered.

En lækket intern memo fra den britiske storbank Standard Chartered sår yderligere tvivl om sikkerheden ved videomøde-tjenesten Zoom.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters, som har læst den interne besked.

I notatet, som er signeret af bankens administrerende direktør, Bill Winters, advares der også mod at bruges Googles pendant til Zoom-app’en, platformen Hangouts.

Fælles for de to tjenester er, at de ikke kan levere samme grad af kryptering af samtaler, som konkurrerende tjenester som Microsoft Teams, Cisco Systems Webex eller Blue Jeans Network, lyder det.

Standard Chartereds udmelding er endnu et hug til den hastigt voksende Zoom-tjeneste, som er blevet ramt af en stribe pivacy- og sikkerhedsproblemer i kølvandet på den massive efterspørgsel på værktøjer til videokommunikation grundet corona-pandemien.

Siden har Zoom indført en stribe hastetiltag for at øge platformens og brugernes datasikkerhed.

Læs også: Zoom forsøger desperat at få styr på sikkerheds-problemer efter masser af ‘Zoom-bombing’ og problemer: Her er planen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere