Artikel top billede

Giganthandel under opsejling: Nokia forsvarer sig angiveligt mod en fjendtlig overtagelse

Nokia forsøger at ruste sig mod muligt fjendtligt overtagelsesforsøg.

Nokias aktie er i den seneste uge strøget i vejret efter verserende rygter indikerer, at den finske netværksgigant er ved at blive opkøbt.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters efter at selskabet afviser at kommentere på, hvorvidt det har allieret sig med investeringsbanken Citi for at sikre sig mod en eventuel ’fjendtlig overtagelse’.

”Nokia kommenterer ikke på markedsrygter,” er eneste besked fra en talsperson fra Nokia.

I februar forlød det, at koncernen overvejede sine strategiske muligheder og i samspil med rådgivere overvejede både frasalg og sammenslutning af enheder.

Dengang opfordrede den amerikanske præsident Donald Trump og hans regering amerikanske virksomheder til at investere i Nokia eller Ericsson, for at holde hånden under vestlige alternativer til den kinesiske netværksproducent Huawei og dennes fremadstormende 5G-teknologi.

Læs også: Nokia låner milliarder i banken for at skubbe gang i udviklingen af 5G-teknologi




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere