Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Milestone Systems indleder jagt på ny direktør efter Lars Thinggaards exit

Danske Milestone Systems er på jagt efter ny direktør, der skal afløse Lars Thinggaard, som i marts trak sig efter 17 år på posten.

Milestone Systems - der sælger overvågningsudstyr - indleder jagten på sin nye topchef, der skal afløse Lars Thinggaard, som i marts meddelte, at han trækker sig efter 17 år på posten.

Selskabets bestyrelsesformand, Lau Normann Jørgensen, siger til ITWatch, at bestyrelsen leder efter en ny direktør, der kan tænke innovativt i forhold til både forretningsmodeller og teknologi og samtidig kunne støtte op om selskabets værdibaserede ledelsesmodel.

“I min optik er det et af de mest attraktive jobs i it-branchen i Danmark overhovedet. Og det er det, fordi det dels er en stor virksomhed, men også en virksomhed, hvor den strategiske retning lægges i Danmark i modsætning til mange andre danske it-virksomheder, som indgår i en international koncern,” siger formanden til mediet.

Milestone Systems har under Lars Thinggaards ledelse haft forrygende vækst i en årrække.

Selskabets omsætning er blevet mere end fordoblet på blot fem år, ligesom antallet af medarbejdere er blevet næsten fordoblet til de nuværende omkring 900 mand.

Lars Thinggaard nåede som direktør lige akkurat at være med til at runde den magiske milliard kroner i omsætning.

Det kan du læse mere om her: Milestones tidligere topchef Lars Thinggaard nåede lige præcis den magiske milliard inden sin exit: "Jeg er utrolig stolt over, at det lykkedes"

Siden hans exit har selskabets CFO, Lars Larsen, været konstitueret direktør for selskabet.

Læs også:

Her er topchef Lars Thinggaards fremtidsplaner efter exit fra Milestone Systems

Milestone Systems topchef Lars Thinggaard trækker sig fra posten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere