Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple udskyder nye iPhone-modeller på grund af coronakrisen

Forbrugere verden over må vente lidt længere på den næste generation af iPhones. På grund af coronakrisen udskyder Apple nemlig produktionen, lyder det fra flere anonyme kilder.

Den kommende generation af nye iPhone-modeller bliver forsinket på grund af coronakrisen.

Sådan lyder det fra flere anonyme kilder, som avisen Wall Street Journal har talt med.

Det skriver Reuters.

Dermed udskyder selskabet masseproduktionen af de kommende iPhone-modeller, der blandt andet indeholder 5G-forbindelser, og som bliver lanceret i år.

iPhone-forbrugere over hele verden kommer altså til at vente længere tid end planlagt før, de kan få hænderne i en iPhone, der kan gøre brug af det kommende 5G-netværk. Udskydelsen lyder foreløbigt på en måned.

Årsagen er ifølge avisen naturligvis den nuværende corona-pandemi, der både begrænser forbruget og skaber problemer for selskabets underleverandører.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere