Artikel top billede

Apple udskyder nye iPhone-modeller på grund af coronakrisen

Forbrugere verden over må vente lidt længere på den næste generation af iPhones. På grund af coronakrisen udskyder Apple nemlig produktionen, lyder det fra flere anonyme kilder.

Den kommende generation af nye iPhone-modeller bliver forsinket på grund af coronakrisen.

Sådan lyder det fra flere anonyme kilder, som avisen Wall Street Journal har talt med.

Det skriver Reuters.

Dermed udskyder selskabet masseproduktionen af de kommende iPhone-modeller, der blandt andet indeholder 5G-forbindelser, og som bliver lanceret i år.

iPhone-forbrugere over hele verden kommer altså til at vente længere tid end planlagt før, de kan få hænderne i en iPhone, der kan gøre brug af det kommende 5G-netværk. Udskydelsen lyder foreløbigt på en måned.

Årsagen er ifølge avisen naturligvis den nuværende corona-pandemi, der både begrænser forbruget og skaber problemer for selskabets underleverandører.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere