Telenor har tjent mere end en kvart milliard kroner i Danmark på tre måneder: Har fået 6.000 nye kunder

Telenor har i årets første tre måneder tjent 232 millioner kroner på den danske forretning, der er vokset med 6.000 nye kunder. “Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler,” siger direktør Jesper Hansen.

Telenor Danmark kommer ud af årets første kvartal med et overskud på 232 millioner kroner og en omsætning på 910 millioner kroner, viser selskabets netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

Det svarer til, at omsætningen i den danske forretning er steget med 6,3 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Driftsindtjeningen (EBITDA) er steget med 5,2 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Telenor meddeler, at selskabet i kvartalet har fået 5.000 nye mobilkunder og 1.000 nye bredbåndskunder. Det betyder, at Telenor nu har 1,6 millioner mobilkunder i Danmark, hvilket gør selskabet til det næststørste efter TDC.

Selskabet har “ dermed vendt udviklingen også på dette område,” lyder det fra Telenor.

Telenor har på grund af corona-krisen lukket 34 butikker landet over og sendt langt de fleste medarbejdere hjem for at arbejde hjemmefra.

“Selv om 90 procent af vores medarbejdere har måtte arbejde hjemmefra og to tredjedele af vores butikker har haft midlertidigt lukket grundet corona, så lykkes vi med at opretholde en høj produktivitet samtidig med at vi vækster kundebasen både på mobil og bredbånd,” lyder det fra landechef Jesper Hansen.

Han peger på, at Telenor Danmark har været hurtig til at omstille forretningen efter de nye vilkår.

“Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler, hvilket kun kan lade sig gøre, fordi vi de sidste fire år har arbejdet med at digitalisere vores forretning og har nogle virkelig dygtige og omstillingsparate medarbejdere,” siger han.

Telenor indledte fornylig en stor spareplan, der skal føre til, at flere tusinder årsværk spares væk.

Det kan du læse mere om her: Telenor skærer voldsomt ned: 3.000 årsværk skal spares væk

Samtidig skiftede Telenor Danmark fornylig en måned siden ud i direktionen.

Det kan du læse mere om her: Telenor Danmark får ny direktion

Læs også:

Telenor fik flest klager fra de danske mobilkunder i 2019: Se her hvor mange klager telefirmaerne har fåetYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.