Artikel top billede

Telenor har tjent mere end en kvart milliard kroner i Danmark på tre måneder: Har fået 6.000 nye kunder

Telenor har i årets første tre måneder tjent 232 millioner kroner på den danske forretning, der er vokset med 6.000 nye kunder. “Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler,” siger direktør Jesper Hansen.

Telenor Danmark kommer ud af årets første kvartal med et overskud på 232 millioner kroner og en omsætning på 910 millioner kroner, viser selskabets netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

Det svarer til, at omsætningen i den danske forretning er steget med 6,3 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Driftsindtjeningen (EBITDA) er steget med 5,2 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Telenor meddeler, at selskabet i kvartalet har fået 5.000 nye mobilkunder og 1.000 nye bredbåndskunder. Det betyder, at Telenor nu har 1,6 millioner mobilkunder i Danmark, hvilket gør selskabet til det næststørste efter TDC.

Selskabet har “ dermed vendt udviklingen også på dette område,” lyder det fra Telenor.

Telenor har på grund af corona-krisen lukket 34 butikker landet over og sendt langt de fleste medarbejdere hjem for at arbejde hjemmefra.

“Selv om 90 procent af vores medarbejdere har måtte arbejde hjemmefra og to tredjedele af vores butikker har haft midlertidigt lukket grundet corona, så lykkes vi med at opretholde en høj produktivitet samtidig med at vi vækster kundebasen både på mobil og bredbånd,” lyder det fra landechef Jesper Hansen.

Han peger på, at Telenor Danmark har været hurtig til at omstille forretningen efter de nye vilkår.

“Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler, hvilket kun kan lade sig gøre, fordi vi de sidste fire år har arbejdet med at digitalisere vores forretning og har nogle virkelig dygtige og omstillingsparate medarbejdere,” siger han.

Telenor indledte fornylig en stor spareplan, der skal føre til, at flere tusinder årsværk spares væk.

Det kan du læse mere om her: Telenor skærer voldsomt ned: 3.000 årsværk skal spares væk

Samtidig skiftede Telenor Danmark fornylig en måned siden ud i direktionen.

Det kan du læse mere om her: Telenor Danmark får ny direktion

Læs også:

Telenor fik flest klager fra de danske mobilkunder i 2019: Se her hvor mange klager telefirmaerne har fået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere