Telenor har tjent mere end en kvart milliard kroner i Danmark på tre måneder: Har fået 6.000 nye kunder

Telenor har i årets første tre måneder tjent 232 millioner kroner på den danske forretning, der er vokset med 6.000 nye kunder. “Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler,” siger direktør Jesper Hansen.

Telenor Danmark kommer ud af årets første kvartal med et overskud på 232 millioner kroner og en omsætning på 910 millioner kroner, viser selskabets netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

Det svarer til, at omsætningen i den danske forretning er steget med 6,3 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Driftsindtjeningen (EBITDA) er steget med 5,2 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Telenor meddeler, at selskabet i kvartalet har fået 5.000 nye mobilkunder og 1.000 nye bredbåndskunder. Det betyder, at Telenor nu har 1,6 millioner mobilkunder i Danmark, hvilket gør selskabet til det næststørste efter TDC.

Selskabet har “ dermed vendt udviklingen også på dette område,” lyder det fra Telenor.

Telenor har på grund af corona-krisen lukket 34 butikker landet over og sendt langt de fleste medarbejdere hjem for at arbejde hjemmefra.

“Selv om 90 procent af vores medarbejdere har måtte arbejde hjemmefra og to tredjedele af vores butikker har haft midlertidigt lukket grundet corona, så lykkes vi med at opretholde en høj produktivitet samtidig med at vi vækster kundebasen både på mobil og bredbånd,” lyder det fra landechef Jesper Hansen.

Han peger på, at Telenor Danmark har været hurtig til at omstille forretningen efter de nye vilkår.

“Vi har været hurtige til at omstille forretningen og dirigere vores salg over på andre kanaler, hvilket kun kan lade sig gøre, fordi vi de sidste fire år har arbejdet med at digitalisere vores forretning og har nogle virkelig dygtige og omstillingsparate medarbejdere,” siger han.

Telenor indledte fornylig en stor spareplan, der skal føre til, at flere tusinder årsværk spares væk.

Det kan du læse mere om her: Telenor skærer voldsomt ned: 3.000 årsværk skal spares væk

Samtidig skiftede Telenor Danmark fornylig en måned siden ud i direktionen.

Det kan du læse mere om her: Telenor Danmark får ny direktion

Læs også:

Telenor fik flest klager fra de danske mobilkunder i 2019: Se her hvor mange klager telefirmaerne har fået

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.