Artikel top billede

Nyt AI-hus åbner i Vejle: Danfoss bliver blandt de nye brugere

Om mindre end et år åbner dørene til et nyt AI-hus, der skal give danske virksomheder mulighed for at arbejde med kunstig intelligens.

I februar 2021 kan virksomheder prøve kræfter med kunstig intelligens i Vejle, hvor selskabet Bagger-Sørensen Invest åbner et nyt AI-hus.

Det skal give 200 danske virksomheder mulighed for at rykke ind og arbejde med AI sammen med 1.000 nye vidensmedarbejdere, når bygningen er færdig.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Danfoss vil for eksempel bruge husets faciliteter og vores konferencerum i kælderen, som vil blive udformet som et planetarium, til møder om kunstig intelligens og digitalisering og samle relevante medarbejdere til projektforløb i lokalerne, og det kunne andre virksomheder også benytte sig af, siger Jørgen Andersen, direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S, som står bag Dandy Business Park A/S, til avisen.

Bygningens officielle navn bliver AI Innovation House og kommer til at blive 5200 kvadratmeter stort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere