Artikel top billede

Nyt AI-hus åbner i Vejle: Danfoss bliver blandt de nye brugere

Om mindre end et år åbner dørene til et nyt AI-hus, der skal give danske virksomheder mulighed for at arbejde med kunstig intelligens.

I februar 2021 kan virksomheder prøve kræfter med kunstig intelligens i Vejle, hvor selskabet Bagger-Sørensen Invest åbner et nyt AI-hus.

Det skal give 200 danske virksomheder mulighed for at rykke ind og arbejde med AI sammen med 1.000 nye vidensmedarbejdere, når bygningen er færdig.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Danfoss vil for eksempel bruge husets faciliteter og vores konferencerum i kælderen, som vil blive udformet som et planetarium, til møder om kunstig intelligens og digitalisering og samle relevante medarbejdere til projektforløb i lokalerne, og det kunne andre virksomheder også benytte sig af, siger Jørgen Andersen, direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S, som står bag Dandy Business Park A/S, til avisen.

Bygningens officielle navn bliver AI Innovation House og kommer til at blive 5200 kvadratmeter stort.
IT-JOB

Appvestor

DevOps engineer

Danske Commodities A/S

Portfolio manager

Capgemini Danmark A/S

AWS Architect & AWS Developer

Unik System Design A/S

Systemspecialist til Microsoft Cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere