Artikel top billede

Nyheder: Flip gratis artikler fra hele verden

Flipboard er en velfungerende nyhedstjeneste med tilhørende brugervenlig app, der gør det supernemt at følge præcis de medier og emner fra hele verden, man er mest interesseret i.

De fleste af os har nok en vis rutine i den daglige liste af medier, man klikker rundt og henter nyheder fra.

Men der er mange muligheder for at udvide horisonten en smule.

Enten ved gratis at læse udenlandske kvalitetsmagasiner – hvilket vi har skrevet mere uddybende om her – eller ved at bruge en emne- eller medieorienteret nyhedsapp.

Sidstnævnte er tjenesten og app’en Flipboard et rigtig godt bud på.

Flipboard er ikke ny, men løbende opdateret, meget brugervenlig og gør det supernemt at ”abonnere” på onlineartikler fra alverdens medier.

Uanset om man er til mainstreammedier såsom New York Times og Newsweek eller til specialudgivelser om alt fra business, sport, hobbyer eller politik på tværs af udgivelser fra hele verden.

Følg medier og emneord efter eget valg

Man kan følge enkeltmedier eller emneord på tværs af alle de medier, tjenesten indekserer, og så dukker relevante artikler automatisk op i ens feed.

Her er en del annoncer, og det er også ok; medier og journalister skal trods alt leve af et eller andet. Men ikke mere, end at der er fin læsbarhed og godt overblik.

Flipboard er en fin app, der fungerer rigtig godt på både små og større skærme.

Så kender du den ikke allerede, kan det afgjort anbefales at hente den ned og se, om den måske kan udvide og strømline nyhedsstrømmen en smule.

Find Flipboard, hvor du henter dine apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere