Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nyheder: Flip gratis artikler fra hele verden

Flipboard er en velfungerende nyhedstjeneste med tilhørende brugervenlig app, der gør det supernemt at følge præcis de medier og emner fra hele verden, man er mest interesseret i.

De fleste af os har nok en vis rutine i den daglige liste af medier, man klikker rundt og henter nyheder fra.

Men der er mange muligheder for at udvide horisonten en smule.

Enten ved gratis at læse udenlandske kvalitetsmagasiner – hvilket vi har skrevet mere uddybende om her – eller ved at bruge en emne- eller medieorienteret nyhedsapp.

Sidstnævnte er tjenesten og app’en Flipboard et rigtig godt bud på.

Flipboard er ikke ny, men løbende opdateret, meget brugervenlig og gør det supernemt at ”abonnere” på onlineartikler fra alverdens medier.

Uanset om man er til mainstreammedier såsom New York Times og Newsweek eller til specialudgivelser om alt fra business, sport, hobbyer eller politik på tværs af udgivelser fra hele verden.

Følg medier og emneord efter eget valg

Man kan følge enkeltmedier eller emneord på tværs af alle de medier, tjenesten indekserer, og så dukker relevante artikler automatisk op i ens feed.

Her er en del annoncer, og det er også ok; medier og journalister skal trods alt leve af et eller andet. Men ikke mere, end at der er fin læsbarhed og godt overblik.

Flipboard er en fin app, der fungerer rigtig godt på både små og større skærme.

Så kender du den ikke allerede, kan det afgjort anbefales at hente den ned og se, om den måske kan udvide og strømline nyhedsstrømmen en smule.

Find Flipboard, hvor du henter dine apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.