Artikel top billede

Magasiner: Frit internationalt udsyn fra biblioteket

De danske biblioteker stiller en lang række af de førende internationale magasiner – og enkelte danske – gratis til rådighed online og som download gennem appen RB Digital.

Undertegnede har altid haft en svaghed for at gå på opdagelse i virkeligt velassorterede kiosker med hundredvis af magasiner.

Men dels er det lidt svært for tiden, dels er magasiner temmelig kostbare i Danmark, og navnlig de udenlandske kan være meget længe undervejs – hvis man da overhovedet kan købe dem i Danmark.

Men alt fås som bekendt online, og her er det værd at slå et slag for tjenesten RB Digital, som (vistnok) alle danske biblioteker stiller til rådighed kvit og frit.

Det er gode sager, der stilles til rådighed – blandt andet National Geographic, New Scientist, The Economist, Wired, Esquire, Newsweek, Rolling Stone Magazine og The Atlantic – og mere end 300 andre titler om alt fra sport, hobby og udeliv til erhvervsliv, livsstil, kultur og teknologi.

Her er også enkelte danske titler, blandt andet Alt om Videnskab Historie, In og Spis Bedre m.fl., men vægten er så ganske afgjort på de amerikanske og britiske udgivelser.

Gå ind via biblioteket – og hav lidt tålmodighed!

Du finder RB Digital ved at gå ind på det lokale biblioteks hjemmeside, hvor der typisk er en indgang under beskrivelsen af de digitale tjenester (man skal ind og oprette bruger efter anvisning og link på biblioteket og ikke blot starte på rbdigital.com; det er betalingssiden).

Man kan enten læse magasinerne online eller hente app’en RB Digital ned på sin tablet, downloade magasiner og læse dem offline.

Udvalget er – som antydet – enormt, også af kvalitetstitler i den tunge ende.

Eneste virkelige ulempe er, at tjeneste og app kan være en smule ustabil i perioder.

Ligeledes lader brugervenligheden i tilmeldings- og opstartsfasen en del tilbage at ønske. Men lykkes med lidt tålmodighed, og anstrengelserne kan virkelig svare sig.

Men hvis man insisterer på at betale for sine onlinemagasiner – over andet end skattebilletten – er der naturligvis også andre muligheder.

RB Digital har som nævnt ovenfor også en side, hvor man kan abonnere på enkeltmagasiner, ligesom man også kan abonnere på alverdens magasiner via f.eks. Amazon Kindle, ofte til en meget fornuftig pris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere