Artikel top billede

Serie-iværksætter skifter navn: Nu er ’Toke Kruse’ hans kunstnernavn

Serieiværksætteren bag blandt andet regnskabsplatformen Billy har skiftet navn.

Under coronakrisen har den driftige iværksætter bag mere end et dusin selskaber, Toke Kruse, fortaget et navneskifte til Werner Helmuth Storm Valeur.

Selvom han har skiftet navn, svarer Werner Valeur stadig på navnet ’Toke Kruse’, som fremover stadig vil blive anvendt som et kunsternavn, forklarer han til Finans.

Bag navneskiftet er et ønske om at være dynamisk, forklarer Werner Valeur.

”Jeg har tidligere skiftet navn på mine virksomheder, når jeg følte for det. Jeg er en dynamisk størrelse,” fortæller han til mediet.

På det netværksmediet Linkedin begrundes navneskiftet med et tilvalg af hans søns og kærestes efternavn.

"Jeg har skiftet navn til Werner Helmuth Storm Valeur, hvor efternavnet er ligesom min søns og kærestes - og nu jeg var i gang, har jeg også valgt at skifte fornavn, så hele navnet var i balance," skriver Werner Valeur, som tilføjer, at både hans nuværende og tidligere navn vil være i spil i en overgangsperiode.

Corona-travlhed

Under coronakrisen har Werner Valeur haft travlt med mere end navneforandringen, hvor der i alt er blevet stiftet otte nye virksomheder.

I efteråret 2019 varslede han, at der vil investeres tociffrede millionbeløb i egne foretagener efter salget af regnskabsprogrammet Billy.

Inden pandemien kunne Werner Valeur i forvejen skrive stifter af 15 selskaber på CV’et.

Læs også: Efter Billy-salg forbereder Toke Kruse massive investeringer i egne selskaber: "I den kommende tid kommer jeg samlet set til at investere et tocfiret millionbeløb"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere