Serie-iværksætter skifter navn: Nu er ’Toke Kruse’ hans kunstnernavn

Serieiværksætteren bag blandt andet regnskabsplatformen Billy har skiftet navn.

Under coronakrisen har den driftige iværksætter bag mere end et dusin selskaber, Toke Kruse, fortaget et navneskifte til Werner Helmuth Storm Valeur.

Selvom han har skiftet navn, svarer Werner Valeur stadig på navnet ’Toke Kruse’, som fremover stadig vil blive anvendt som et kunsternavn, forklarer han til Finans.

Bag navneskiftet er et ønske om at være dynamisk, forklarer Werner Valeur.

”Jeg har tidligere skiftet navn på mine virksomheder, når jeg følte for det. Jeg er en dynamisk størrelse,” fortæller han til mediet.

På det netværksmediet Linkedin begrundes navneskiftet med et tilvalg af hans søns og kærestes efternavn.

"Jeg har skiftet navn til Werner Helmuth Storm Valeur, hvor efternavnet er ligesom min søns og kærestes - og nu jeg var i gang, har jeg også valgt at skifte fornavn, så hele navnet var i balance," skriver Werner Valeur, som tilføjer, at både hans nuværende og tidligere navn vil være i spil i en overgangsperiode.

Corona-travlhed
Under coronakrisen har Werner Valeur haft travlt med mere end navneforandringen, hvor der i alt er blevet stiftet otte nye virksomheder.

I efteråret 2019 varslede han, at der vil investeres tociffrede millionbeløb i egne foretagener efter salget af regnskabsprogrammet Billy.

Inden pandemien kunne Werner Valeur i forvejen skrive stifter af 15 selskaber på CV’et.

Læs også: Efter Billy-salg forbereder Toke Kruse massive investeringer i egne selskaber: "I den kommende tid kommer jeg samlet set til at investere et tocfiret millionbeløb"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Nvidia RTX 3080 til test: Her sættes en ny standard – og trods prisen er det på mange måder et stærkt køb
Der er ikke nogen tvivl om, at der er krummer i Nvidias nye high-end grafikkort. Det ligner endda et særdeles godt køb trods den høje pris.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.