Artikel top billede

Efter Billy-salg forbereder Toke Kruse massive investeringer i egne selskaber: "I den kommende tid kommer jeg samlet set til at investere et tocfiret millionbeløb"

Interview: Toke Kruse scorede et stort millionbeløb på salget af Billy, og de penge ønsker han nu at kanalisere ud i sine øvre virksomheder. Han betragter det som en risikospredning.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Det skal Bilagscan bruge den nye kapital til
  • Toke Kruse stopper som direktør i Bilagsscan og har solgt Billy. Få hans forklaring på, hvad han nu skal bruge tiden på
  • Blive klogere på hvordan Toke Kruse investere sine formue penge
752
4 min
Den danske iværksætter Toke Kruse har selv investeret fem millioner kroner i den kapitaltilførelse på samlet set 15 millioner kroner, som hans selskab Bilagscan netop har fået.

Ifølge Toke Kruse er investeringen i Bilagscan blot en af en række investeringer, som han i den kommende tid agter at foretage i sine egne virksomheder.

”Jeg står selv for cirka en tredjedel af investeringen, og i den kommende tid kommer jeg samlet set til at investere et tocifret millionbeløb i

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Aarhusianske Ditmer skifter navn: Lægger Ditmer i graven efter 21 år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Triband tjener millioner af kroner på at udvikle spil med masser humor: Scorer kassen på ny forretningsmodel

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kapitel 1: 32-årige Allan Mørch fik dødsdom tre dage efter AskCody skrev under på millioninvestering i Orlando: "I ramme alvor spørger jeg, om vi kan udsætte behandlingen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

I Silicon Valley hyler og skriger man over ny EU-lov: Men den kan rent faktisk føre til bedre produkter til dig - se hvorfor her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top 100: Danske webbutikker og hardwareproducenter har scoret kassen i historisk svært år