Artikel top billede

Venturefonden Nordic Eye runder over en halv milliard i værdier

Venturefonden Nordic Eye er steget med 62 procent i værdi i løbet af et dramatisk år

Værdiansættelsen hos venturefonden Nordic Eye vokser markant ifølge organisationens seneste regnskab. Nu tæller fonden værdier for næsten 79 millioner euro, svarende til knap 590 millioner kroner.

Det betyder at fonden nu vurderer, at det er 225 millioner kroner mere værd end forrige år, svarende til en værdivækst på 62 procent.

Blandt venturefondens 16 virksomhedssatsninger er den fynske himmelstormer Blue Ocean Robotics, som oplever kronede dage under corona-pandemien og medvirker til at øge fondens værdi.

Læs også: Store investerings-selskaber for alvor ved at have kig på danske robot-selskaber

Den høje værdifastsættelse kommer efter et år, hvor flere topprofiler er trådt ud af fonden. Blandt disse er medstifter Lars Tvede, SAS-formand Carsten Dilling og Jeppe Christiansen fra milliardforvalteren Maj Invest.

Profilflugten kom efter, at medstifter Peter Warnøe kom under anklage for bilagsfusk og mistanke om misbrug af Nordic Eye midler til privatforbrug, skriver Børsen.

Peter Warnøe, som er blevet meldt til politiet af Lars Tvede, afviser anklagerne. Han blev i februar 2020 fyret fra sin direktørpost i Nordic Eye Invest.

Læs også: Peter Warnøe fyret fra direktørpost i Nordic Eye Invest
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere